Teleskopski objektiv z 80x optičnim zoomom Spy Ultra.
V zraku · tehnologija

Izjemen mobilni teleskopski objektiv Super Spy, primeren za pametne telefone iPhone in Samsung Galaxy, se lahko pohvali s kar 80x optičnim zoomom. Poleg objektiva vam ob nakupu pripada še tripod in etui, ki omogočata 360-stopinjsko obračanje in nastavitev po višini. Seveda pa lahko fotografirate tudi iz roke, saj je objektiv za svojo velikost izredno lahek.

Brando Super Spy Ultra High Power Zoom 80X Telescope
210€
Shop Brando

Teleskopski objektiv Super Spy za pametne telefone s kar 80x optičnim zoomom je kompatibilen z novejšimi telefoni Iphone in Samsung Galaxy. Globoko v galaksijo vas sicer kljub svoji izjemni optiki ne bo popeljal, zato pa boste lahko tudi 100 in več metrov oddaljene stvari fotografirali čisto od blizu. Deluje brez posebne programske opreme za pametni telefon in je za svojo velikost (88 x 395 mm) izjemno lahek in lahko prenosljiv.

PREBERITE ŠE: Moment Case – ovitek s Kickstarterja, ki iPhone preobrazi v DSLR fotoaparat

Super Spy teleskop ima številne prednastavljene funkcije in med drugim fotografijo avtomatsko izostri. Odlikuje ga optika visoke kvalitete- prizma BAK4- dobite pa ga že za nekaj manj kot 210 evrov (cena je enaka za model za obe znamki telefona). ”Telečji” objektivi tako tudi mobilni fotografiji niso nič več nič tujega. Kaj torej sploh še ostane DSLR fotoparatom?

Pasji LED telovnik Disco Dog. Disco Dog – prvi pametni pasji LED telovnik iz Kickstarterja Emoji tipkovnica črke zamenja za emoji simbole. Emoji Keyboard s Kickstarterja – tipkovnica, ki je črke zamenjala za emoji simbole Googlov novopečeni  Chromebook Pixel. Google s prenosnikom Chromebook Pixel teče drugi krog url Tipkovnica BeeRaider – inovativna računalniška tipkovnica za pogumne · · ·