Teleskopski objektiv Super Spy za pametne telefone z 80x zoomom

Teleskopski objektiv z 80x optičnim zoomom Spy Ultra.
Zadnjič posodobljeno: :

Izjemen mobilni teleskopski objektiv Super Spy, primeren za pametne telefone iPhone in Samsung Galaxy, se lahko pohvali s kar 80x optičnim zoomom. Poleg objektiva vam ob nakupu pripada še tripod in etui, ki omogočata 360-stopinjsko obračanje in nastavitev po višini. Seveda pa lahko fotografirate tudi iz roke, saj je objektiv za svojo velikost izredno lahek.

Osnovne Informacije
Znamka

Brando

Model

Super Spy Ultra High Power Zoom 80X Telescope

Cena

210€

Trgovina

Shop Brando

Teleskopski objektiv Super Spy za pametne telefone s kar 80x optičnim zoomom je kompatibilen z novejšimi telefoni Iphone in Samsung Galaxy. Globoko v galaksijo vas sicer kljub svoji izjemni optiki ne bo popeljal, zato pa boste lahko tudi 100 in več metrov oddaljene stvari fotografirali čisto od blizu. Deluje brez posebne programske opreme za pametni telefon in je za svojo velikost (88 x 395 mm) izjemno lahek in lahko prenosljiv.

PREBERITE ŠE: Moment Case – ovitek s Kickstarterja, ki iPhone preobrazi v DSLR fotoaparat

Teleskopski objektiv z 80x optičnim zoomom Spy Ultra, tripod in etui.
Teleskopski objektiv z 80x optičnim zoomom Spy Ultra, tripod in etui.

Super Spy teleskop ima številne prednastavljene funkcije in med drugim fotografijo avtomatsko izostri. Odlikuje ga optika visoke kvalitete- prizma BAK4– dobite pa ga že za nekaj manj kot 210 evrov (cena je enaka za model za obe znamki telefona). ”Telečji” objektivi tako tudi mobilni fotografiji niso nič več nič tujega. Kaj torej sploh še ostane DSLR fotoparatom?

S teleskopskim objektivom Super Spy za pametne telefone se boste med fotografiranjem počutili kot kak starodavni kapitan ladje.
S teleskopskim objektivom Super Spy za pametne telefone se boste med fotografiranjem počutili kot kak starodavni kapitan ladje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
shop.brando.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
BlackBerry se vrača leta 2021 – v obliki 5G telefona in s tipkovnico Qwerty