Coolest-Cooler-r960x576-C-5a2dd7d7-108322303
V zraku · tehnologija

Hladilne torbe so nepogrešljiv kos poletne opreme, a kaj ko imajo tako omejen domet. Vajene so ‘asketizma’, a sedaj obstaja takšna, ki ima ‘hedonista’ v sebi in je edina zares kul. In to ne zgolj v imenu. Sliši na ime The Coolest in je tako fenomenalna, da bo vsak izgovor dober, da boste lahko šli proč v naravo.

Cooler
133€
Kickstarter

Vaša običajna hladilna torba je dolgočasna in ‘hladna’. Hladna kot špricer, ki ga hrani v svojem ‘želodčku’. Tam stoji kot lipov bog in le nemo opazuje dogajanje okoli sebe. Ker premore le eno zares pravo funkcijo komajda upraviči svojo obstoj. A za Abrahama ji je Ryan Grepper podaril nov smisel. S Coolestom smo namreč dobili multipraktik med hladilnimi torbami, ki izkušnjo na prostem dviga na najvišjo možno raven.

Ponaša se z mešalcem za pijačo, ločenim prostorom za led in pijačo/hrano, vodoodpornim bluetooth zvočnikom z dometom 9-ih metrov, USB polnilcem (za kamere, fotoaparate, telefone, ipd.), odpiračem za steklenice in širšimi koleščki, ki se ne ustrašijo izziva neravnega terena. A tu se the Coolest ne ustavi. Posvetilo se mu je, da se zabava na prostem nujno ne konča ko sonce pade za horizont, zato ima v ‘sobi’ za pijačo tudi luč. Po svetu hodi z naramnicami, ki omogočajo, da nase pripne stvari, ki mu delajo družbo.

Ker misli zunaj svojih okvirov, krilci njegovega pokrova postaneta priročno odlagališče in shramba za plastične krožnike poševnica deske za rezanje. Hladilnik, DJ, košara za piknik, mešalec koktajlov, transportni voziček, ledomat in polnilec v enem. Na bitki talentov bi pometel s konkurenco kot je pometel s 50 tisoč dolarji na Kickstarterju, kjer je njegovo dodano vrednost do danes prepoznalo že skoraj 29 tisoč ljudi.

Odpri galerijo

PREBERITE ŠE: Recept: Lahkotna testeninska poletna solata

Barvna izbira Ura Durr, ki ne tiktaka, ampak trese Brez tipkovnice. Revolucionarna zračna tipkovnica AirType skylock-1 Skylock, inteligentna ključavnica, ki skrbi za varnost kolesa Wallet_Phone Kako zamenjati denar s pametnim telefonom oziroma aplikacijo? · · · · · · ·