fr_scene6_lg
V zraku · tehnologija · gadgeti

Če smo ljubitelji “vinilk” oz. gramofonskih plošč, potem imamo zagotovo doma zavidljivo kolekcijo, na katero smo ponosni. The Floating Record nam daje priložnost, da zbirko pokažemo kot še nikoli prej. Zaradi svoje sestave – gramofon je namreč vertikalen – bo plošča center pozornosti. Gramofon, ki ga je res užitek gledati.

Gramovox The Floating Record
311€
Kickstarter

The Floating Record, gramofon visoke kakovosti in zmogljivosti, s pomočjo vgrajenih, dinamičnih zvočnikov predvaja naše gramofonske plošče navpično. Vintage zvočni dizajn, ki so ga pri Gramovox združili z moderno tehnologijo, prinaša vse v enem. Z bralno “glavo” Audio Tehnica AT95E monitrano na popolnoma prilagodljiv ročaj iz ogljikovih vlaken, predvaja plošče tako s hitrostjo 33 kot 45 obratov na minuto.

Prav tako je na voljo priključek za slušalke ter priključek za RCA kabel v primeru, da želimo gramofon vključiti v svoj že obstoječi sistem.
Gramofon The Floating Record je ročno sestavljen v Chicagu, trenutno pa zbira sredstva na portalu za množično sofinanciranje, Kickstarter.

PREBERITE ŠE: Slušalke Kokoon EEG – slušalke, ki nadzorujejo naš spanec ter zmanjšajo hrup iz okolice #kickstarter

kokoon-eeg-headphones_-1500x1000 Slušalke Kokoon EEG – slušalke, ki nadzorujejo naš spanec ter zmanjšajo hrup iz okolice #kickstarter Seawolf - podvodni ''dron'' Seawolf – podmornica za GoPro in druge akcijske kamere The-BOLD-Knotcover BOLD Knot – mobilna baterija, USB polnilec in igračka za mačke #indiegogo Mercedesova hišna baterija Mercedes-Benz s hišno baterijo po stopinjah Tesle ·