The Floating Record – gramofon, ki gramofonske plošče predvaja navpično #kickstarter

Če smo ljubitelji "vinilk" oz. gramofonskih plošč, potem imamo zagotovo doma zavidljivo kolekcijo, na katero smo ponosni. The Floating Record nam daje priložnost, da zbirko pokažemo kot še nikoli prej. Zaradi svoje sestave – gramofon je namreč vertikalen – bo plošča center pozornosti. Gramofon, ki ga je res užitek gledati.

Osnovne Informacije
Znamka

Gramovox

Model

The Floating Record

Cena

311€

Trgovina

Kickstarter

The Floating Record, gramofon visoke kakovosti in zmogljivosti, s pomočjo vgrajenih, dinamičnih zvočnikov predvaja naše gramofonske plošče navpično. Vintage zvočni dizajn, ki so ga pri Gramovox združili z moderno tehnologijo, prinaša vse v enem. Z bralno “glavo” Audio Tehnica AT95E monitrano na popolnoma prilagodljiv ročaj iz ogljikovih vlaken, predvaja plošče tako s hitrostjo 33 kot 45 obratov na minuto.

The Floating Record predvaja naše gramofonske plošče navpično.
The Floating Record predvaja naše gramofonske plošče navpično.

Prav tako je na voljo priključek za slušalke ter priključek za RCA kabel v primeru, da želimo gramofon vključiti v svoj že obstoječi sistem.
Gramofon The Floating Record je ročno sestavljen v Chicagu, trenutno pa zbira sredstva na portalu za množično sofinanciranje, Kickstarter.

PREBERITE ŠE: Slušalke Kokoon EEG – slušalke, ki nadzorujejo naš spanec ter zmanjšajo hrup iz okolice #kickstarter

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Novi Dell XPS 17 in posodobljeni XPS 15 (2020): “game on”!