Balmuda toaster 1
Utrip mesta · dom

Radi svojo kuhinjo opremljate s petičnimi kuhinjskimi pripomočki, ki so pravo veselje za oči in za vse, ki jih vzamejo v roke? S sodobnim, stajliš in naprednim toasterjem Balmuda bo vaš kruh vedno takšen, kot da ste ga ravnokar prinesli iz pekarne. Le kdo si tega ne bi želel?

Balmuda Balmuda toaster K01A-KG
340 €
Amazon

Toaster Balmuda nikakor ni običajen toaster

Narejen je namreč tako, da samodejno prilagodi opekanje kruha vrsti in starosti kruha. Začne pri nizki temperaturi in jo počasi samodejno povišuje, tako da je vaš jutranji ljubi kos kruha na koncu mehak, hrustljav in svež, kot da ste ponj skočili v vašo najljubšo pekarno in ga še toplega prinesli domov.

Pri opekanju si pomaga tudi s paro, s pomočjo katere kruhu povrne svežino. Balmuda navduši tudi s sodobnim videzom in doda piko na i videzu vaše kuhinje.

PREBERITE ŠE: Eno roadie – viseča mreža za na avto


Viseča mreža za avto Eno Roadie Eno Roadie – viseča mreža za avto Lilija (Shutterstock) Te strupene sobne rastline vas lahko ubijejo Klubska mizica z gorečimi evri. Klubska mizica, za katero boste (dobesedno) pokurili gore denarja! Žepna svetilka FlashTorch Mini FlashTorch Mini – ročna svetilka, s katero lahko zakurite ogenj in kuhate · ·