fbpx

Tinnie 10 – nenavaden čolnič, ki ima tekmovalne ambicije

Čoln Tinnie 10

Ime Joey Ruiter vam je morda znano. Pred časom smo predstavili njegov drzni koncept motornih sani Snoped, tokrat pa nas je ta oblikovalec navdušil z nenavadno različico čolniča za dva Tinnie 10.

Joey Ruiter se pri oblikovanju svojih izdelkov ne omejuje s standardi. On jih postavlja. Lep primer so motorne sani Snoped, nov primer pa je čolnič Tinnie 10.

PREBERITE ŠE: Snoped: motorne sani kot iz pekla

Trikotni Tinnie 10.
Trikotni Tinnie 10

Ta je namreč vse prej kot klasičen čoln za dva. Seveda, lahko ga poganjate na vesla ali priganjate z motorjem (bodisi 4-taktnim s 6 KM ali električnim 4,4-kW, ki zmore 10 KM), a kar pritegne, je njegova ošiljena trikotna oblika in peresna teža. Tehta namreč vsega 79 kilogramov. V dolžino meri tri metre, njegova nosilnost znaša 226 kg, izdelan je iz belega hrasta in ima oblazinjeno sedalo. Ruiter želi, da bi se čoln uporabljal ne le v rekreativne, pač pa tudi tekmovalne namene.

Galerija – trikotni čoln Tinnie 10:

Dodatne Informacije

Več o avtorju:
jruiter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!