Gastro House 151: v kraljestvu kulinaričnih dobrot

Gastro House 151

V urbanem centru bežigrajskega poslovnega središča na Dunajski cesti in v bližini fakultet nas v prijetnem in atraktivnem ambientu Gastro House 151 razvajajo s pestrim izborom kulinaričnih dobrot, ki temeljijo na skrbno izbranih sestavinah s poudarkom na zdravi in kakovostni prehrani.

Osnovne Informacije
Naslov

Gastro House 151
Dunajska cesta 151
Ljubljana

Povezava

Gastro House 151

Urnik

Vsak delavnik od 9.00 do 17.00, sobota, nedelja in prazniki zaprto. Za zaključene družbe in praznovanja prilagodijo urnik obratovanja.

Kontakt

01 320 72 92

Značilnosti Gastro House 151 so čutni okusi, značilni za pristno kuhinjo, kot tudi pizze iz krušne peči in domače testenine, ribje ali mesne dobrote izpod peke, dnevna kosila, jedi na žlico in bogata ponudba pregrešno dobrih sladic. Dobrote izpod peres mojstrov kuhinje spremlja bogata vinska ponudba domačih in tujih vinarjev.

PREBERITE ŠE: Recept: tiramisu s kuhanim vinom

V Gastro House 151 nas čakajo kulinarične dobrote.
V Gastro House 151 nas čakajo kulinarične dobrote.

V sodobnem in razgibanem prostoru v dveh nivojih in z letno-zimskim vrtom organizirajo tudi poslovne zajtrke in srečanja, družabne večere in zabave za posebne priložnosti. Prijazno in usposobljeno osebje lahko postreže do 120 oseb, ob samopostrežni postavitvi pa je prostora v restavraciji za do 150 oseb. Urejeno je tudi brezplačno parkirišče v neposredni bližini restavracije.

Galerija – Gastro House 151

Dodatne Informacije

Več informacij:
gastrohouse.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!