cover-skidshot
V zraku · Amazon

Imate zaradi koronakrize lepo količino zaloge toaletnega papirja? Bi slednjega želeli izkoristiti za igranje z najbolj zanimivo igračo leta, ki je v času koronakrize postala največji hit? Potem si za nekaj več kot 20 evrov privoščite Toilet Paper Blaster Skid Shot, otroško puško, ki jo poganja toaletni papir.

Skid Shot Toilet Paper Blaster
24.99 €
Amazon

Otroška puška, ki jo žene toaletni papir ni hec ali “prank”. Je odlično darilo za vašega otroka. Še bolje! Je odlično darilo za vas, ki ste v času koronakrize nakopičili tolaletni papir in sedaj ne veste, kam z njim. Odgovor se ponuja kot na dlani. To je Toilet Paper Blaster Skid Shot, puška, ki rolico toaletnega papirja s pomočjo tanka za vodo spremeni v izjemno zabavo na vašem dvorišču. Puška namreč mehanično vsrka toaletni papir v prostor, kjer s pomočjo vode nastane “mehka” kroglica, ki služi kot izstrelek. Naj dodamo še podatek, da je slednji lahko leti do 9 metrov daleč in ob dotiku s “tarčo” deluje izjemno “zdrizasto”. Kakopak je zabava popolnoma nenevarna in okolju neškodljiva, če uporabljate biorazgradljivi papir.

To je odlična igrača za odgovorne starše, ki se želijo znebiti velike količine toaletnega papirja! Nakup je seveda mogoč preko priloženih povezav. Obstaja pa tudi možnost hitre dostave v 48 urah. Pa veselo na delo!

Galerija slik: Toilet Paper Blaster Skid Shot

Tp BlasterOdpri galerijo
woman-in-black-tank-top-sitting-on-blue-sofa-chair-3861961 To je največja spletna trgovina namenjena le podjetjem! Amazon Business – tudi v Sloveniji shutterstock_696808930 Ljubitelji psov izdali, kje je najboljša ponudba pasje opreme in hrane filmi dobra volja 10 filmov, ki te bodo razveselili in spravili v boljšo voljo: to moraš pogledati! shutterstock_1024340224 7+ trikov za nakupovanje na Amazonu, ki ti bodo vedno znova prihranili velike vsote denarja · · ·