fbpx

Toilet Paper Blaster Skid Shot: otroška puška, ki jo poganja toaletni papir!

Imate zaradi koronakrize lepo količino zaloge toaletnega papirja? Bi slednjega želeli izkoristiti za igranje z najbolj zanimivo igračo leta, ki je v času koronakrize postala največji hit? Potem si za nekaj več kot 20 evrov privoščite Toilet Paper Blaster Skid Shot, otroško puško, ki jo poganja toaletni papir.

Osnovne Informacije
Znamka
Skid Shot
Model
Toilet Paper Blaster
Cena
24.99 €
Trgovina

Otroška puška, ki jo žene toaletni papir ni hec ali “prank”. Je odlično darilo za vašega otroka. Še bolje! Je odlično darilo za vas, ki ste v času koronakrize nakopičili tolaletni papir in sedaj ne veste, kam z njim. Odgovor se ponuja kot na dlani. To je Toilet Paper Blaster Skid Shot, puška, ki rolico toaletnega papirja s pomočjo tanka za vodo spremeni v izjemno zabavo na vašem dvorišču. Puška namreč mehanično vsrka toaletni papir v prostor, kjer s pomočjo vode nastane “mehka” kroglica, ki služi kot izstrelek. Naj dodamo še podatek, da je slednji lahko leti do 9 metrov daleč in ob dotiku s “tarčo” deluje izjemno “zdrizasto”. Kakopak je zabava popolnoma nenevarna in okolju neškodljiva, če uporabljate biorazgradljivi papir.


To je odlična igrača za odgovorne starše, ki se želijo znebiti velike količine toaletnega papirja! Nakup je seveda mogoč preko priloženih povezav. Obstaja pa tudi možnost hitre dostave v 48 urah. Pa veselo na delo!

Galerija slik: Toilet Paper Blaster Skid Shot

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!