Viseči šotor TreePod Camper
Utrip mesta · dom

Viseči šotori postajajo vse bolj priljubljeni, kar ni presenetljivo. Ni se vam treba ozirati na to, kakšna je podlaga – neravna, groba, mokra ali vlažna –, potrebujete le močno vejo. Na ta način tudi preprečite vstop nepovabljenih gostov (tu mislimo predvsem na golazen, pajke ipd.) v vaš šotor. Ko boste torej naslednjič kupovali šotor, razmislite o visečem šotoru, kot je TreePod Camper.

TreePod Camper
540 €
My TreePod

Zakaj bi v naravi spali na tleh, če pa vam ni treba? TreePod Camper je viseči šotor za dva, ki ga postavite brez zabijanja klinov.

PREBERITE ŠE: The Flying Tent – viseči šotor, bivalni šotor, viseča mreža in pelerina v enem

Zanj potrebujete le eno oporno točko na višini, dodatno pa ga lahko pričvrstite na štirih koncih. Je vodoodporen in peresno lahek (okvir je iz aluminija), kljub temu pa njegova nosilnost znaša kar 226 kilogramov, zato ni bojazni, da bi klonil pod težo. Površina TreePoda znaša 137 x 213 centimetrov, kar pomeni, da lahko v njem prespita dve odrasli osebi. Vaš je za 540 evrov.

Galerija – TreePod Camper:

Viseči šotor TreePod CamperOdpri galerijo

Fret Zeppelin Fret Zeppelin – učenje kitare še nikoli ni bilo tako preprosto Pametne WC školjka NeoRest 750H NeoRest 750H – pametna WC školjka, ki odpravlja potrebo po toaletnem papirju Whilrpool Zera Food Recycler CES 2017: Whilrpool Zera Food Recycler zavrženo hrano spreminja v gnojilo Držalo in polnilna postaja Elago W3 Elago W3 – Mac kot držalo in polnilna postaja za Apple Watch · · · · ·