cover
Utrip mesta · otroci

Ubooly se je, kot veliko dobrih projektov zadnje čase, rodil na Kickstarterju. Gre za pametno igračo, ki malčke zabava in uči hkrati.

Ubooly
22€
Ubooly

Ubooly je pametna interaktivna igrača, ki poskrbi za aktivno igro, pri kateri se otrok zabava in hkrati razvija. Kot so dejali njegovi ustvarjalci, svetu otroške industrije ni več mar za otroke in na trgu je vedno manj kvalitetnih igrač. Zato so dobrodošle sveže ideje, kot je Ubooly. Ta otroku ponuja zabavne avanture, eksperimente, igre, šale, zgodbe, prek Uboolyja se otrok lahko uči matematike, raziskuje okolico.

PREBERITE ŠE: Moff zapestnica – nosljiva pametna igrača

Do novega otroškega prijatelja z imenom Ubooly vodijo štirje koraki. Ob predpostavki, da imamo pametni telefon seveda. Najprej je potrebno prenesti aplikacijo, jo prilagoditi za našega otroka, vstaviti pametni telefon v medvedka in že zaživi Ubooly. Ta rad govori in tudi posluša, njegove številne različne sposobnosti pa poskrbijo, da Ubooly ni le igrača za dan ali dva, temveč otroka zabava daljše obdobje. Je plišast, v zeleni, oranžni ali roza različici.

Več fotografij pametne interaktivne igrače si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
4 (1) Mali otroški gugalniki v obliki velikih pošasti Little Giraffe_5 Novost v mestu: Little Giraffe kotiček MRM_CP_banner_newsletter_688x397 Mali raziskovalci morja prvič v Sloveniji 51oH83ndiiL._SL1500_ Simpatična gugalnica v obliki konjička ·