Ubooly – plišasta igrača, ki govori in posluša

Ubooly se je, kot veliko dobrih projektov zadnje čase, rodil na Kickstarterju. Gre za pametno igračo, ki malčke zabava in uči hkrati.

Osnovne Informacije
Znamka

Ubooly

Model

Cena

22€

Trgovina

Ubooly

Ubooly je pametna interaktivna igrača, ki poskrbi za aktivno igro, pri kateri se otrok zabava in hkrati razvija. Kot so dejali njegovi ustvarjalci, svetu otroške industrije ni več mar za otroke in na trgu je vedno manj kvalitetnih igrač. Zato so dobrodošle sveže ideje, kot je Ubooly. Ta otroku ponuja zabavne avanture, eksperimente, igre, šale, zgodbe, prek Uboolyja se otrok lahko uči matematike, raziskuje okolico.

PREBERITE ŠE: Moff zapestnica – nosljiva pametna igrača

Ubooly je pametna interaktivna igrača.
Ubooly je pametna interaktivna igrača.

Do novega otroškega prijatelja z imenom Ubooly vodijo štirje koraki. Ob predpostavki, da imamo pametni telefon seveda. Najprej je potrebno prenesti aplikacijo, jo prilagoditi za našega otroka, vstaviti pametni telefon v medvedka in že zaživi Ubooly. Ta rad govori in tudi posluša, njegove številne različne sposobnosti pa poskrbijo, da Ubooly ni le igrača za dan ali dva, temveč otroka zabava daljše obdobje. Je plišast, v zeleni, oranžni ali roza različici.

Več fotografij pametne interaktivne igrače si oglejte v galeriji

Dodatne Informacije

Več informacij : ubooly.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Naučite jih pravočasno: lekcije o denarju, ki bi jih moral vedeti vsak otrok!