Unirider
Utrip mesta · mobilno

Monocikel Unirider je inovativno vozilo za najmlajše, ki predstavlja odlično alternativo klasičnim transportnim sredstvom. Otroku daje občutek svobode, staršem pa občutek varnosti, saj so še vedno oni tisti, ki imajo vse pod nadzorom.

Mountain Buggy Unirider
93 €
Mountain Buggy

Unirider je monocikel za najmlajše z držalom in 12-palčnimi kolesi za vse površine. Z njim lahko otroka prevažate po cesti, plaži, makadamu in se prebijate čez skalnate terene. Med zabavo se otrok nevede uči ohranjati ravnotežje in stabilnost.

PREBERITE ŠE: Šolske počitnice 2017: kdaj so zimske počitnice 2017?

Otroci se držijo za ročaj, noge jim medtem počivajo, 3-kilogramski monocikel pa porivajo starši oz. odrasla oseba. V dolžino meri 1,2 metra, je pa moč Uniriderja razstaviti do te mere, da se pospravi v majhen kovček. Primeren je za otroke med 2. in 5. letom starosti oz. do 25 kilogramov.

Galerija – monocikel Unirider:

UniriderOdpri galerijo

Nova Opel Insignia Sports Tourer (2017) Nova Opel Insignia Sports Tourer (2017) je razlog, da se boste zaljubili v karavana BMW i8 Protonic Frozen Black BMW i8 Protonic Frozen Black in Frozen Yellow (2017) – ekskluzivni seriji modela i8 Euro NCAP - 20 let Euro NCAP praznuje 20 let ali Kako je napredovala avtomobilska varnost Maksim Burov Če bi Koenigsegg izdeloval motocikle … · · ·