lokai_clear_flat_
V zraku · trend

Potem, ko so dedku Stevena Izena postavili diagnozo Alzheimerjeve bolezni, so ga prevzela mešana čustva. Sprva boleča žalost, nato hvaležno spoznanje, da je lahko bil del njegovega življenja. Takrat se je odločil, da ustvari kos, ki bo ponazarjal njegova takratna občutenja. Nešteto raziskav in tri leta kasneje se je porodila zapestnica Lokai.

Lokai
13€
MyLokai

Življenje je polno vzponov in padcev. Brez enega težko cenimo drugega. Lokai je tako nenehni opomnik, da ne glede, kako se življenje obrne, je treba stremeti k ravnovesju.

Na videz preprosto zapestnico sestavljajo tri vrste elementov: barvne kroglice iz visokokakovostnega silikona, ki naj bi prinašale jasnost v trenutkih pretiranega veselja ali žalosti, belo kroglico, ki vsebujejo avtentično vodo iz najvišje točke svetaMt. Everesta, ponazarjajoč skromnost tudi ob najsrečnejših dogodkih ter črno kroglico z avtentičnimi usedlinami iz dna najnižje zemeljske točkeČrnega morja, kot upanje in sprejetje s težkimi življenjskimi obdobji. Tako tudi njeno ime izhaja iz havajske besede “lokahi”, ki pomeni enotnost, sožitje nasprotij oziroma ravnotežje.

Lokai je na voljo v treh velikostih ter iz vodoopornega materiala, s čimer jo lahko nosimo kadarkoli in kjerkoli. Poleg tega podjetje MyLokai 10 odstotkov od vsake prodane zapestnice nameni v dobrodelne namene. Ni kaj, sklenjen krog v vseh pogledih.

Odpri galerijo
Foto: Justanother Modni trend 2014: Recimo ja kombinaciji sandalov in nogavic sunsmiles_nogavicke Sunsmiles – obvezni sandali letošnjega poletja ceger-braon-1-2 Zolika – klasična torba z domiselnim preobratom cover-kolesa Najbolj trendi kolesa za svobodne mestne vožnje · · ·