fbpx

15 idej za velikonočno dekoracijo mize in doma

Ob omembi velike noči vsak najprej pomisli na tipične velikonočne jedi, pisano pobarvana jajca ali pirhe, šunko ali pa na velikonočnega zajčka, ki postaja vse bolj priljubjen simbol velike noči, tudi ko se odločimo za dekoracijo mize ali doma. Velikonočna dekoracija doma je lahko zanimiv del praznika, ki nas s simboliko lahko ponese v najlepši del leta, ko ga skupaj z družino in bližnjimi preživimo ob bogato obloženimi mizi. Da pa bo velika noč prijetnejša in še bolj pisana od velikonočnih pirhov vam ponujamo nekaj idej kako cvetočo pomlad prenesemo tudi v svoj dom.

Okrasite mizo praznično. Uporabite domišljijo, barve in naravne materiale za oblikovanje velikonočnih pogrinjkov. Reciklirajte ali pa ideje in material poiščite v naravi. Lepo pripravljena miza bo poskrbela za sproščeno vzdušje in prijetno atmosfero. Okrasite mizo s šopkom pomladnih cvetlih, doma narejenih zajčkov iz blaga ali papirja. Pirhe obesite na cvetoče veje dreves ali pa se lotite izdelovanja velikonočnega venca, ki ga postavite na mizo ali obesite na zunanjo stran vrat. V nadaljevanju si oglejte nekaj izvirnih idej, ki vam bodo polepšale praznično veselje.

Foto: Aequivalere
Foto: Aequivalere

15 izvirnih idej za dekoracijo mize in doma

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!