fbpx

Izdelki za dom, ki bodo pričarali svež začetek pomladi

Viseči lončki za rože, ki bodo takoj pričarali pomlad (pa tudi za leto 2015 so zelo "in")

Zunaj vsak dan bolj sijejo sončni žarki, a prave pomladi še ni. Še zmeraj se večino večerov skrivamo v toplih prostorih. Prav zato potrebujemo nekaj svežega in pomladanskega v naših stanovanjih. Izdelki za dom so kot nalasšč parva izbira za našo dušo in oči. Pripravili smo izbor znanilcev pomladi, ki jih lahko razporedimo po našem stanovanju. Vse od rož, svečk, okrasja in perila.

Za trenutek se pretvarjajmo, da je že prava pomlad. Kaj nam najprej pride na misel? Utrujenost, cvetje, svežina, sončni žarki? Mi vam pravo pomlad prinašamo že danes.  Izdelki za dom kot so zelene vaze, rože, modre svetilke, progasto perilo… Te stvari so nam namreč že na voljo in zakaj ne bi pomladi začeli bolj zgodaj? S pomočjo najsrečnejših, najmehkejših in najbolj pisanih produktov, ki nas bodo razveselili.

PREBERITE ŠE: Trendi za dom 2015

Oglejte si izdelke za dom, ki bodo dokončno pregnali zimo in prinesli pomlad.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.