fbpx

Izjemna vizualizacija Harvard Innovation Lab-a, ki prikazuje zgodovino naše pisalne mize

Razvoj računalnika v zadnjih 35-ih letih je potekal skoraj neopazno. Včasih namreč kar pozabimo, kako zelo so nove tehnologije vplivale na oblikovanje našega delovnega prostora.

Včasih enostavno pozabimo, kako hitro se je odvil razvoj namiznega računalnika. Njegovo konstantno izboljševanje je vplivalo tudi na naš delovni prostor in še posebej na izgled naše delovne mize. Danes namreč ne potrebujemo dodatnih pripomočkov, ki so včasih zasedali ogromno prostora v našem delovnem prostoru, saj je za popolno delovno okolje dovolj že mizica v našem najljubšem lokalu.

1980
1980

Prostor, ki so ga včasih “krasili” post-it listki, sponke, planerji, adresarji, koledarji, markerji, kupi papirja in obrazcev je v sodobnem času dobil popolnoma novo, svežo in predvsem minimalistično podobo. Vse kar potrebujemo je dandanes namreč kar na računalniku.

2005
2005

Poglejmo si zanimiv video Harvard Innovation Lab-a, ki prikazuje fascinanten 35-letni razvoj delovne mize, ki ga še prevelikokrat vzamemo za samoumnevnega.

2014
2014

Dodatne Informacije

Več informacij:
bestreviews.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!