FBピクセル

フォード レンジャー ワイルドトラック X: 大きな可能性を秘めたラプターの弟

Ford Ranger Wildtrak X
写真:フォード

北米人は新型フォード・レンジャーの登場を今も待ち望んでいるが、オーストラリア人、そしておそらくヨーロッパ人も中型トラックの別バージョンを手に入れることになるだろう。 Wildtrak X は、オフロードでもスタイリッシュなスタイルに戻ることを約束する特別エディションです。ラプターの弟のような存在ですが、大きな可能性を秘めています。

Ste pripravljeni na resno terensko akcijo, ne da bi pri tem izgubili popolnoma ves denar? Ne iščite dlje od Forda Rangerja Wildtrak X. Ta tovornjak je ustvarjen za pustolovščine z impresivnim seznamom terenskih dobrot, zaradi katerih bodo tudi najbolj izkušenim voznikom pocedile sline od zavisti.

初めて、 Ford Ranger Wildtrak X se ponaša s širšimi koloteki (+30 mm spredaj in zadaj) in dodatnih 26 mm oddaljenosti od tal v primerjavi z običajnim Wildtrakom (230 mm / 9,0 in). To pomeni, da se lahko z njim odpravite na mesta, kjer še niste bili, ne da bi obtičali v blatu. Poleg tega je vzmetenje “posebej nastavljeno”, da vam zagotavlja udobje na dolgih potovanjih med vleko težkih tovorov.

写真:フォード
Ford Ranger Wildtrak X
Ford Ranger Wildtrak X / Foto: Ford
Ford Ranger Wildtrak X / Foto: Ford
A to še ni vse. Ta tovornjak ima blažilnike Bilstein, edinstveno prednjo masko s pomožnimi LED diodami, stranske stopnice iz litega aluminija in črne oznake. In ne smemo pozabiti na sistem Trail Control, ki je v bistvu tempomat za vožnjo po brezpotjih pri hitrostih pod 32 km/h. Oh, in ali smo omenili Rock Crawl? Ta funkcija poveča oprijem v težkih terenskih razmerah, medtem ko je tovornjak v načinu 4WD z nizkim prenosom. Kot da bi imeli osebnega pomočnika za vožnjo po brezpotjih.
Pod pokrovom se Wildtrak X ponaša z 2,0-litrskim dizelskim motorjem z dvojnim turbopolnilnikom, ki razvije 201 konjskih moči (150 kilovatov) in 369 funt-čevljev (500 njutonmetrov) navora. To je več kot dovolj moči, da se popeljete skozi kateri koli teren, na katerega naletite. In zahvaljujoč 10-stopenjskemu samodejnemu menjalniku lahko brezhibno preklapljate prestave, ne da bi izgubili zagon.

Wildtrak X ni samo terenska zver, ampak tudi izgleda. Na voljo je v ekskluzivni barvi Cyber Orange, z matričnimi LED žarometi, drsnim prtljažnikom za tovor in zložljivim strešnim prtljažnikom. In če želite dodati več dodatkov, vas bo pokrila zgornja stran pomožnega stikala. Poleg tega vas bosta zvočni sistem B&O in 12,4-palčna digitalna instrumentna plošča zabavala na vaši poti.

Torej, kakšna je cena za ta terenski dragulj? V Avstraliji se Wildtrak X začne pri skoraj 51.000 $ (AUD). Ni poceni, vendar se vsekakor splača, če želite svojo terensko igro dvigniti na višjo raven.

詳しくは

フォード.com

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。