秋は栗の季節と考えられています。栗はおいしいおやつであり、私たちの健康にも多くの効果をもたらします。この時期、街のあちこちでそれを買うのが習慣になっているかもしれませんが、自分で集めて準備することもできます。ノンフライヤーで栗を焼く方法や、フライヤー。
考えてみると 秋, se večina spomni na 栗: hranljivo poslastico, ki si jo po navadi privoščimo ob sprehodu po mestnih ulicah. Vendar pa si kostanj lahko pripravite tudi 彼ら自身: vse, kar potrebujete, je エアフライヤー oz. cvrtnik in pa same kostanje, ki jih lahko naberete v bližnjem 森. Na tak način ne boste poskrbeli le za zabaven družinski izlet in peko, pač pa boste veliko naredili tudi za svoje 健康.
Zakaj je kostanj tako koristen?
Kostanj je bogat s hranilnimi snovmi, ki imajo izjemno ポジティブな影響 na naše zdravje. Med njimi sta zelo pomembna マンガン と 銅: minerala, ki krepita naš 免疫系 in zmanjšujeta možnosti 炎症– kar je v hladnih jesenskih dneh zelo koristno. Prav tako vam bodo pomagale 繊維, ki so zaslužne za to, da nemoteno deluje vaša 消化.
Dobra lastnost kostanja je tudi njegova visoka vsebnost 炭水化物, ki bodo poskrbeli, da se boste na zdrav način počutili povsem site.
Kako kostanj spečemo v air fryerju?
Preden se lotite peke kostanja, poskrbite, da boste izločili morebitne črvive kostanje. Nato plodove postavite na leseno kuhinjsko desko in vanje naredite ノッチ. Zarežite po sredini また v obliki križa, pri čemer bodite pozorni, da boste prerezali zunanjo lupino. Če tega ne storite, lahko kostanji namreč eksplodirajo. Nato večjo skledo napolnite z ぬるま湯 in vanjo vmešajte ひとつまみの塩. Kostanje zatem za pol ure 浸してください, zatem pa jih s kuhinjsko krpo osušite.
Nato se lahko peke končno lotite: kostanje položite v エアフライヤー oz. cvrtnik, pri čemer naj bo zareza obrnjena navzgor. Cvrtnik nastavite na 180°C in pecite približno 20分. Vroče kostanje nato ovijte v kuhinjsko krpo, počakajte 数分 in postrezite. Slastni jesenski užitki so zagotovljeni.