fbpx

Je to najdražje najemniško stanovanje na svetu?

Pregrešno drago najemniško stanovanje v Londonu.

V londonskem predelu North Gate stoji večstanovanjska hiša, ki pretirano ne štrli iz povprečja. Zato pa iz povprečja štrli eno izmed njenih stanovanj, saj je mesečna najemnina, reci in piši, 20 tisoč funtov! A ko boste enkrat videli njegovo notranjost, vam bo takoj jasno, zakaj! Je to najdražje najemniško stanovanje na svetu?

Izjemne freske, kromirane stene, lestenci, pozlačeno pohištvo, 2600 kvadratnih metrov, štiri spalnice. To je le nekaj podrobnosti o verjetno najdražjem najemniškem stanovanju na svetu. Nahaja se v Londonu, v predelu North Gate, v večstanovanjski hiši, ki na daleč ne izdaja svoje razkošne narave. Da cena stanovanja ni na račun razgleda (resda ponuja pogled na park Regent, pa vendar) oziroma prestižne lokacije, nam postane jasno, ko prestopimo njegov prag.

PREBERITE ŠE: Mousarris: klubska mizica z ukrivljenim mestom po vzoru filma Izvor

Navzven ta večstanovanjska hiša ne deluje nič posebnega, a eno od njenih stanovanj je nekaj res posebnega.
Navzven ta večstanovanjska hiša ne deluje nič posebnega, a eno od njenih stanovanj je nekaj res posebnega.

Lastniki so posvetili pozornost vsaki malenkosti in niso pri ničemer varčevali, ko so ga pet let opremljali. Točna cena mesečnega najema je 21.666 funtov (približno 28 tisoč evrov), če bi stanovanje lahko kupili, pa bi morali danes zanj odšteti kar 4,75 milijona funtov (6,3 milijona evrov).

Najdražje najemniško stanovanje na svetu:

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.