fbpx

Je tudi v kuhinji tvoje mame vse ena velika laž?

V mamini kuhinji je vse laž!

Pridete domov in na kuhinjskem pultu zagledate kovinsko škatlo za maslene danske piškote? Pocedijo se vam sline, a že naslednji trenutek spoznate, da je v njej zgolj šivalni pribor. Ali pa si narežete kos kruh, vzamete iz hladilnika margarino, ko odstranite pokrov, pa vas notri pričaka vse drugo kot masleni namaz. Je tudi v kuhinji tvoje mame vse ena velika laž?

Nekatere embalaže hrane kar kličejo po tem, da jih uporabljamo tudi potem, ko iz njih izpraznimo prvotno vsebino. Samo poglejte v shrambo koliko kozarcev marmelade/medu in plastičnih posodic za namaze imate napolnjenih z drugo vsebino. Zmrzovalnik. Ista pesem. Univerzalnost embalaže in večkratna uporaba je super, no, edino takrat, ko se vam ”zalušta” skuta s sladkorjem, v posodici pa najdete ostanke golaža.

PREBERITE ŠE: 7 maminih mitov: Je tudi tebe mama vsa ta leta pustila živeti v zmoti?

Kdaj si nazadnje v kovinski škatli za piškote našel piškote?
Kdaj si nazadnje v kovinski škatli za piškote našel piškote?

Kaj pa je v resnic v embalaži za margarino pri tebi doma? Je tudi v kuhinji tvoje mame vse ena velika laž?

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.