fbpx

Jesenske počitnice 2021: top 3 slovenske terme in SPAji

Foto: booking.com

Med jesenskimi počitnicami se je najlepše razvajati v termalnih vrelcih. Izbrali smo tri priljubljena slovenska termalna središča, nad katerimi so navdušeni tudi najmlajši.

Hotel Balnea Superior

V čudovitem okolju Dolenjskih Toplic se nahaja razkošen hotel, ki je preko panoramskega hodnika povezan s termalnim kompleksom term Dolenjske Toplice. Tako se lahko do bazena sprehodite kar v kopalnem plašču. Prostorne in okusno opremljen sobe se ponašajo z naravnimi materiali, zvečer pa lahko uživate v sproščujočem vzdušju v baru s kaminom in klavirjem.

Rimske Terme Resort

Del Rimskih term je tudi priljubljeni Hotel Rimske Terme Resort, ki ga obdaja bujni gozd. Gostom sta brezplačno na uporabo notranji in zunanji panoramski bazen, v sklopu hotela pa prejmete tudi kopalne plašče in copate. Nekatere sobe se ponašajo tudi z zasebno vročo kopeljo, sladkosnedi pa bodo navdušeni nad izborom slaščic v Kavarni princese Viktorije.

Bohinj Eco Hotel

Bohinjska oaza miru v Bohinjski Bistrici slovi po odličnem vodnem parku, ki ga otroci naravnost obožujejo. Ta se razteza na več kot 3.500 m² in poleg bazenov vključuje tudi tobogane in vodne atrakcije. Ekološki hotel se pohvali s slovensko in z mednarodno kulinariko ter s posebnimi vegetarijanskimi in nizkokaloričnimi jedmi, pripravljenimi iz ekoloških sestavin lokalnega izvora. Svetle in prostorne sobe se razgledujejo po okoliški naravi, primerne pa so tudi za alergike.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!