fbpx

Jey & Em ONE: pametni kovček, ki ti bo napolnil telefon

Pametni kovček Jey & Em ONE

Ali ste po letališču že neuspešno iskali vtičnico, na katero ste želeli priklopili svoj polnilnik za telefon ali prenosnik? Rešitev za vaše težave se skriva v kovčku ONE, ki ponuja široko paleto tehnoloških pripomočkov.

Jey & Em je zasnoval pametni kovček ONE, ki bo zadostil vsem potrebam modernega človeka. V prvi vrsti je namenjen ljudem, ki pogosto službeno potujejo.

ONE se ponaša s celo vrsto priročnih funkcij. Med drugim vključuje prenosno baterijo, 2 Bluetooth sledilnika in torbo za prenosni računalnik. Še posebej uporabna je slednja, saj jo je mogoče v hipu sneti s kovčka, po zaključenem delu pa pritrditi nanj. V njej je prostora tudi za različne polnilnike in kable.

Proizvajalci, ki stojijo za projektom, se zavedajo, da je prtljaga ključen del vsakega potovanja. Kovček zato ustreza dimenzijam kabinske prtljage, predpisanih s strani večine letalskih družb.

Podjetje se je pri izdelovanju zaneslo na visokokvalitetne materiale. Za nemoteno uporabo bodo poskrbeli polikarbonatna lupina, zadrge YKK in tiha kolesca.

Galerija – pametni kovček Jey & Em ONE

Dodatne Informacije

Več informacij:
jeyandem.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!