Jey & Em ONE: pametni kovček, ki ti bo napolnil telefon

Pametni kovček Jey & Em ONE

Ali ste po letališču že neuspešno iskali vtičnico, na katero ste želeli priklopili svoj polnilnik za telefon ali prenosnik? Rešitev za vaše težave se skriva v kovčku ONE, ki ponuja široko paleto tehnoloških pripomočkov.

Jey & Em je zasnoval pametni kovček ONE, ki bo zadostil vsem potrebam modernega človeka. V prvi vrsti je namenjen ljudem, ki pogosto službeno potujejo.

ONE se ponaša s celo vrsto priročnih funkcij. Med drugim vključuje prenosno baterijo, 2 Bluetooth sledilnika in torbo za prenosni računalnik. Še posebej uporabna je slednja, saj jo je mogoče v hipu sneti s kovčka, po zaključenem delu pa pritrditi nanj. V njej je prostora tudi za različne polnilnike in kable.

Proizvajalci, ki stojijo za projektom, se zavedajo, da je prtljaga ključen del vsakega potovanja. Kovček zato ustreza dimenzijam kabinske prtljage, predpisanih s strani večine letalskih družb.

Podjetje se je pri izdelovanju zaneslo na visokokvalitetne materiale. Za nemoteno uporabo bodo poskrbeli polikarbonatna lupina, zadrge YKK in tiha kolesca.

Galerija – pametni kovček Jey & Em ONE

Dodatne Informacije

Več informacij:
jeyandem.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Samsung Galaxy: Sledite ritmu, sledite tehnologiji