fbpx

Jimmy Choo

Le katero dekle še ni slišalo za čevlje z umetniško vrednostjo, na katerih je podpisan sloviti Jimmy Choo? Prav gotovo je tistih zelo malo, prav tako, kot je malo tistih, ki bi za kanček tega glamurja storile marsikaj. Sedaj si ga lahko tudi privoščijo s pomočjo ekskluzivne kolekcije sončnih očal, ki ...

Le katero dekle še ni slišalo za čevlje z umetniško vrednostjo, na katerih je podpisan sloviti Jimmy Choo? Prav gotovo je tistih zelo malo, prav tako, kot je malo tistih, ki bi za kanček tega glamurja storile marsikaj. Sedaj si ga lahko tudi privoščijo s pomočjo ekskluzivne kolekcije sončnih očal, ki jo sestavlja 24 različnih modelov. So prav tako razkošno glamurozna in kvalitetna kot čevlji. Primerna so za ženske s prefinjenim življenjskim stilom, eksotičnim glamurjem in ekskluzivnostjo. Očala so navdahnjena po sedemdesetih in osemdesetih letih ter ikoni, s pomočjo katere so velika sončna očala postala sinonim za prestiž in eleganco, Jackie O. V njih se skrivajo močno razločne in skoraj že ikonične podrobnosti, ki jih najdemo tudi v drugih kreacijah te blagovne znamke in so v kolekcijo sončnih očal interpretirane na sofisticiran način. Ta ekskluzivni modni dodatek je namenjen vsem modnih gurujem, kakršna je na primer tudi Madonna. Na evropskem tržišču jih letos najdemo prvič, v Sloveniji pa je na voljo le 5 kolekcij.
 
Optika Sever, Vodnikova 187, Ljubljana, in www.optika-sever.si

Naslednje
Brunotti

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.