Kahn Flying Huntsman 6X6: zdaj še s platneno streho

Kahn Dizajn, ekipa avtomobilskih navdušencev z Otoka, je zaslužna za že kar lepo število okusnih predelav. Nazadnje smo poročali o Flying Huntsmanu 6X6, 6-kolesni pošasti, ki so jo zdaj naredili še za tiste, človeku bolj tople podnebne razmere. Dražijo namreč z različico s platneno streho, ki bo kot nalašč za peščene sipine ali vroče in vlažne pragozdove.

Kahnov Flying Huntsman 6X6 je luksuzni terenec, ki ima v primerjavi s standardnim Land Rover Defenderjem spremenjeno prednjo masko, bolj agresiven odbijač, dodaten par koles in še marsikaj drugega. O različici s platneno pomično streho še ni znanega kaj dosti, po vsej verjetnosti pa bo imel enake karakteristike kot tisti z običajno, kovinsko streho. Gospod Kahn zagotavlja, da bo možnost premične platnene strehe doprinesla element avanture, inženiringa in romantike vsem navdušencem nad Land Rover Defenderjem, ki s svojim avtomobilom radi izkoristijo prav vse letne čase. Več od modelu Flying Huntsman 6X6 pa si lahko preberete na spodnji povezavi.

PREBERITE ŠE: LAND ROVER DEFENDER FLYING HUNTSMAN 6X6: NAJBOLJ UNIKATEN DEFENDER VSEH ČASOV

https://youtu.be/-fjbLM63oKc

Dodatne Informacije

Več informacije:
kahnautomobiles.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!