Kaj si o telesni in obrazni poraščenosti moških mislijo ženske?

Ženske se običajno, ko gre za telesno in obrazno poraščenih moških, razdelijo v dva tabora. Na eno strani so tiste, ki se takšnim moškim komajda uprejo, na drugem koncu pa so tiste, ki se jim to gravža. Brada, brki, ''ljubavni tepih'', poraščen hrbet, čist videz, pleša, itd., močno delijo ženska mnenja, ki pa se z leti spreminjajo. Kljub temu poraščenost hrbta nikoli zares ne naleti na visoko odobravanje, medtem ko imajo poraščene prsi precej več privrženk. Preverite, kaj si še o drugih vrstah telesne in obrazne poraščenosti moških mislijo ženske.

Kaj si o telesni in obrazni poraščenosti moških mislijo ženske? Mnenja so deljena, a študija na 100 ženskah je pokazala kam se bolj nagibajo. Je to h kosmatemu oprsju, košati bradi, pobriti glavi in obrazu, jim je vseeno kako poraščeni so po glavi in telesu? Po najnovejši raziskavi se tehtnica nagiba na stran moških, ki nimajo brade, brkov in pleše.

PREBERITE ŠE: Najboljše brade Hollywooda

Ne glede na subjektivnost mnenja pa je dejstvo, da ugled poraščenega moškega v družbi upada in je daleč od tega, kar je bil nekoč. Koliko ženske sledijo temu ”trendu” je vprašanje na katerega določnega odgovora ne vedo niti znanstveniki, raziskave na velikem vzorcu pa so najboljši približek pravilnemu. In izsledke še vroče najdete v nadaljevanju.

Kaj si o poraščenosti moških mislijo ženske?
Kaj si o poraščenosti moških mislijo ženske?

Dodatne Informacije

Vir:
toolsofmen.com 

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ni utrujeno tvoje telo, tvoja duša je!