Kaj smo Slovenci najpogosteje kupovali v letu 2016?

Kaj smo slovenski potrošniki kupovali v letu 2016? Med Slovenci so bili najbolj zaželeni GSM-telefoni, televizorji in prenosni računalniki. A kateri pametni telefon je bil najbolj vroč izdelek?

Na vodilnem portalu za primerjalno nakupovanje ceneje.si, na katerem beležijo več kot 1,2 milijona obiskov mesečno in je s tem najbolj relevanten vir informacij za slovenske potrošnike tako za nakupe na spletu kot v fizičnih trgovinah, so pripravili pregled najbolj vročih izdelkov in blagovnih skupin v 2016, ki kaže, kaj so Slovenci najpogosteje kupovali v minulem letu.

PREBERITE ŠE: Troljo chatbot – slovenski digitalni asistent, ki napoveduje prihode mestnih avtobusov

Kaj je bilo v letu 2016 med Slovenci najbolj zaželeno?
Kaj je bilo v letu 2016 med Slovenci najbolj zaželeno?

Po priljubljenosti so izstopali GSM-telefoni, LED-televizorji in prenosniki, po katerih potrošniki enakomerno povprašujejo skozi celo leto, glavnih deset skupin izdelkov pa je skupaj zajelo več kot četrtino vseh povpraševanj na ceneje.si. Zanimivo je, da so se na seznam zaradi obdobij povečanega zanimanja potrošnikov uvrstile pnevmatike in kosilnice, medtem ko ostale blagovne skupine niso izrazito sezonske.

Galerija – kaj smo Slovenci najpogosteje kupovali v letu 2016?

Dodatne Informacije

Več informacij:
ceneje.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
11 stvari, ki jih počneš, ker si empat (ljudje pa tega ne razumejo)