Kaj te po njegovem mnenju dela tako zelo vročo, glede na astrološko znamenje?

Zadnjič posodobljeno: :

Kaj sploh pomeni, da si mu privlačna? Kaj je zanj privlačnost?

Pred tabo je vodnik za razumevanje, kaj ga privlači, ki temelji na tvojem astrološkem znamenju.

Moške je včasih težko razumeti, še posebej, če jih vprašaš, zakaj si jim privlačna. Skozi astrologijo se lahko naučiš, kaj povzroča čustveno, telesno in fizično privlačnost med različnimi astrološkimi znaki. Vsak izmed nas ima namreč edinstvene lastnosti, ki odražajo tisto, kar drugi iščejo v partnerju.

Morda misliš, da si privlačna, ker vaju povezujejo skupni interesi, strast, morda videz. Pa poglejmo.

OVEN

Je pustolovec. Obožuje druženja in poskuša nove stvari. Če si nekdo, ki ponočuje ne glede na dan v tednu in se ukvarjaš s kakšnim športom, je to lahko razlog, da ga privlačiš. Težko najde nekoga, ki ljubi šport, kakor tudi nočno življenje. To bo zelo cenil.

BIK

Ima rad, če je ženska urejena in lepo oblečena. Kljub podobi, ki predstavlja ta znak, je on nekdo, ki mu je mar za intimnost in delitev globokih čustev s partnerjem. Če imaš sposobnost sprejemanja in deljenja čustev z njim na enak način, si ženska zanj. Je nekdo, ki bo sprejel vse tvoje nepopolnosti.

DVOJČKI

Ima rad nekoga, ki je intelektualen in pameten. Nenehno razmišlja o različnih stvareh in izzivih. Vznemirja ga, če mu slediš in mu predstaviš ideje, ki se razlikujejo od njegovih. Ko bo videl, da si nekdo, ki je tam zanj psihično in fizično, bo ostal s tabo.

RAK

Je najbolj občutljiv znak astrologije in lačen ljubezni. Moški, rojen v znamenju raka, ljubi žensko, ki mu izkazuje veliko naklonjenosti. Sprva težko pokaže svoja čustva. Ko pa bo videl, da se mu posvečaš in ga srečuješ pri njegovih potrebah in željah, se bo odprl in ti pokazal svoj pravi jaz.

LEV

Je rad v središču pozornosti. Naj bo to zabava v klubu ali intimno druženje v hiši vajinih prijateljev. On bo poskrbel, da bo blestel v soju luči. Privlačno se mu zdi, kadar je z nekom, ki ga ne moti, da bi bil del njegove atraktivnosti. Najbolj seksi se mu zdi tvoja samozavest.

DEVICA

Ne zanima ga tvoja zunanjost, oblačila, ki jih nosiš, in zagotovo ni iskalec pozornosti. Obožuje, če si skromna, radovedna posameznica. Ceni, ko si resnično navdušena nad učenjem novih stvari in razumevanjem tega, kar on ve o svetu. Zelo seksi se mu zdi, ko si na realnih tleh in skrbiš za druge.

TEHTNICA

Je očarljiv in rad izkazuje, zagotavlja ljubezen ter naklonjenost svojemu partnerju. Rad osrečuje druge in je znan po tem, da se spogleduje. Ne najde bolj seksi stvari, kakor to, da tudi ti počneš isto kakor on. Priznanje njegovega šarma lahko v vajini zvezi doseže marsikaj, saj le redko najde nekoga, ki bi mu bil pripravljen vrniti pohvale.

ŠKORPIJON

Privlačna si mu, ko si se pripravljena podrediti  njegovim najglobljim in najtemnejšim željam. Všeč mu je ženska, ki z njim lahko postane vroča in težka; čustveno in fizično. Želi, da mu poveš stvari, ki jih ne bi povedala nikomur drugemu.

STRELEC

Je ljubitelj športa, rad igra igre na prostem, nogomet ali košarko. Zdi se mu seksi, če je z nekom, ki ga zanima gledanje športnih iger in se ne boji obleči športnega dresa. Ni nekdo, ki ljubi načrtovanje, tako da, če lahko greš s tokom, te bo videl še kot bolj seksi.

KOZOROG

Je ljubitelj klasike. Želi si žensko, ki je pametna in fizično lepa. Privlači ga starejša ženska, rad ima, če je ob njem nekdo, ki mu je intelektualni izziv in zna govoriti o pomembnih stvareh. Seksi se mu zdi, ko si tako poklicno usmerjena kot on.

VODNAR

Ljubi inteligentne partnerje in ljudi, ki so svobodomiselni. Če si nekdo, ki deli premišljene ideje in se ne ukloni družbenim pritiskom, si prava zanj. Rad ima nekoga, ki je sposoben spontanih potovanj in je pripravljen poskusiti nove stvari.

RIBI

Je ljubitelj umetnosti, privlačijo ga ustvarjalne, intelektualne in ljubeče ženske. Obožuje, ko govoriš o sebi in svoji družini. Neverjetno seksi se mu zdi, ko se predajaš ljubezni.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako ohraniti srečo v vajini partnerski zvezi – glede na astrološko znamenje