3 jasni znaki, kako na nezavedni ravni začutimo, da nekdo misli na nas?!

Foto: Jernej Graj

Energijske sile povezujejo ljudi tudi na nezavedni ravni. Zato je povsem možno, da nekdo v nekem trenutku misli na vas, vi pa to celo občutite!

Na temo telepatske povezanosti med ljudmi in o tem, da lahko ljudje občutimo to, kar se dogaja drugim, četudi so nekje daleč, je bilo že veliko napisanega in vnelo se je več tisoč razprav. Nekateri v to verjamejo, drugi ne, a vsekakor ni nič napačnega, če prepoznaš znake, da nekdo v točno tem trenutku nate res močno, močno misli!

Če torej čutitiš, da nekdo misli nate, a ne veš, kdo bi lahko bil, poišči samoten kotiček in meditiraj ter misli na te občutek. Sprosti se in morda, samo morda, se ti bo ta oseba pojavila v glavi.

1. Nenadna vročica, ki ti oblije obraz

Imaš občutek, da se ti je kri nenadoma, iz čistega miru, pognala v glavo in te je oblila vročica? Potem je možno, da je nekdo ravnokar pomislil nate. To je močan dokaz. Morda je za rdečico kriva žgečljiva informacija o tebi, ki jo ima ta oseba in o tej informacije pravkar premišljuje. Khm …

Morda v tem trenutku nekdo misli nate. Ali čutiš to?
Morda v tem trenutku nekdo misli nate. Ali čutiš to?

2. Občutek nelagodja

To je tisti občutek, ki se lahko primerja z občutkom, ko te nekdo intenzivno gleda in se ti poslednično začneš počutiti nelagodno. Če kar naenkrat občutiš nelagodje, potem je možno, da o tebi nekdo ravnokar razmišlja, zato bodi na ta znak pozoren.

3. Smejanje brez razloga

via GIPHY

To je podobno temu, ko ti nekdo pove nekaj lepega in te preplavijo prijetna ter vesela čustva, na ustnicah pa se ti pojavi nasmeh. Podobno se ti lahko zgodi tudi takrat, ko nekdo razmišlja o tebi, in to zelo pozitivno!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tako konča razmerje močna in samozavestna ženska!