fbpx

Kako povečati ustnice na naraven način: živila za polnejše ustnice

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Kako naravno povečati ustnice?

Ni enostavnega odgovora na vprašanje, zakaj si nekatere ženske želijo bolj polnih ustnic, saj se želje in motivi lahko od osebe do osebe zelo razlikujejo.

Pomembno je opozoriti, da so želje vsakega posameznika drugačne in da se to, kar velja za privlačno, lahko med kulturami in časom zelo razlikuje. Na koncu se mora vsak posameznik sam odločiti, kaj mu omogoča, da se počuti samozavestnega in lepega.

Poglejmo, kako lahko povečamo ustnice na naraven način.

Pomaranča ali sladka limona

Pomarančo ali limono prerežite na pol in enakomerno zmasirajte ustnice. Kislina v sadju pomaga izboljšati barvo ustnic, da delujejo bolj polne.

Uporabite pomaranćo. Foto: Engin Akyurt / Unsplash

Mandlji

Mandlji so bogati z vitaminom E, ki je eden najboljših vitaminov za kožo. Pest mandljev zmešajte v mešalniku in naredite prah. Ustnice zdrgnite z mandljevim prahom in odstranite odmrlo kožo. Sladek okus mandljev bo na vaših ustnicah pustil prijeten vonj.

Hladno kislo mleko

Masaža s hladnim kislim mlekom je kot balzam za ustnice. Hladno kislo mleko vam bo pomagalo napolniti ustnice in se znebiti tudi odmrle kože. Po drugi strani pa bo kislo mleko odstranilo tudi temno kožo okoli roba ustnic.

Jagode

Jagode so eden najboljših okusnih in sladkih pilingov za ustnice. Z njimi masirajte ustnice 15 minut.

Triki, za polnejše ustnice. Foto: Joey Nicotra / Unsplash

Hruške

Če se želite znebiti suhih ustnic, morate le narediti piling s svežim koščkom hruške.

Ovseni kosmiči

Za pripravo praška potrebujete eno žlico ovsenih kosmičev. Nato dodajte eno žlico vode in z dobljeno pasto negujte suhe ustnice, da izboljšate njihov videz. Po tej negi bodo vaše ustnice mehke in polnejše.

Mleko

Mleko je odlično za kožo, še posebej za nežno kožo ustnic. Ustnice masirajte z mlekom vsaj 15 minut. Ustnic ne izpirajte, pustite, da se naravno posušijo in postopek ponovite.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.