fbpx

Kako se znebiti komarjev na naraven način

Naraven način, kako se lahko znebite komarjev.

Ah ti komarji, večna poletna nadloga. A za sproščeno poletje brez teh nadležni žuželk ni treba storiti veliko. Na tržišču obstaja stotine načinov, kako se ubranimo pred njimi, a najbolje je, če se jih lahko znebimo na naraven način. In zmagovalna tehnika je gotovo sladkorno-kvasasta past, zaradi katere boste neprespani le še zaradi (pre)vročih noči, ne več zaradi pikov. O trikih, kako preživeti vroče poletne noči pa smo tudi že pisali.

Ni lepšega, če se lahko zatečemo k naravni rešitvi, tudi ko gre za spopad z našim največjim poletnim sovražnikom komarjem. Zmagoviti recept se skriva v preprostih sestavih, ki jih najdemo v vsaki kuhinji. Za past, s katero se znebite komarjev na naraven način, potrebujete plastenko, gram svežega kvasa, 50 gramov rjavega sladkorja in 2 decilitra tople vode.

PREBERITE ŠE: Koga komarji najraje pikajo?

Naraven način, kako se lahko znebite komarjev.
Naraven način, kako se lahko znebite komarjev.

Kako izdelati past iz plastenke si poglejte v posnetku, plin oziroma vonj raztopine pa bo opravil delo vabe. In komarji vam kar naenkrat ne bodo več pili kr(v)i.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.