Kako vedeti, da si te moški res, res želi?

"Moški si želi biti prva ljubezen ženske, ženska pa si želi biti njegova zadnja." - Oscar Wilde

Ste že kdaj sedeli in strmeli skozi okno, medtem ko ste sanjarili o moškem, ki vam je všeč? Ste si predstavljali, da sta se končno objela? Kako bi se počutili, če bi ga poljubili in bi bil samo vaš? Se sprašujete, ali tudi on tako čuti do vas? Se sprašujete, ali kdaj pomisli na vas? Ali vas vidi samo kot prijateljico ali nekoga, ki bi ga rad še bolje spoznal?

Tam zunaj je na milijone žensk, ki so v enakem položaju. Vse imajo v ospredju enako vprašanje – ali si me res želi? Težava pri ugotavljanju, ali si vas moški resnično želi ali ne, je v različnosti moških.

Za nekatere moške je zmenek predvsem vznemirjenje in pustolovščina lova. Njihov instinkt in nagon jim govorita, naj neusmiljeno zasledujejo ženske. Ko gre za te vrste moških, je popolnoma jasno, da vas le lovijo. Tega ne skrivajo. Pred ničemer se ne bodo ustavili; nobena razdalja jim ni predolga, nobena ovira ni previsoka. Včasih je to lahko zelo laskavo – še posebej, če si želite, da si vas želijo.

Ko gre za moške, ki so preveč polni sebe, in nočejo sprejeti besede “ne” za odgovor, se lahko stvari nekako zapletejo. Odnos do žensk, ki spominja na lov in plen, je zabaven in igriv, dokler ne začne postajati strašljiv.

Veliko žensk naredi napako, ko meni, da so vsi moški taki, a preprosto ni tako. Domnevajo, da je “pravi” moški nekdo, ki ve, kaj hoče in bo storil vse, da bo to dobil. To je tako ozko misleče, kakor če bi rekli, da je “prava” ženska podrejena in vedno omogoča moškemu, da naredi prvi korak. Resnični svet ne deluje tako.

Obstaja veliko samozavestnih žensk, ki ne bi oklevale sporočiti moškim, da so jim všeč. In niso nič manj “resnične” kot ženske, ki pustijo, da moški prevzamejo vodilno vlogo.

Obstaja veliko samozavestnih žensk, ki ne bi oklevale sporočiti moškim, da so jim všeč.

Resnica je, da so številni moški precej bolj skromni in sramežljivi, še posebej, če ste jim resnično všeč. Pravi moški bodo dobro premislili, kako vas osvojiti. Če ste jim resnično všeč, ne bodo hoteli zamočiti stvari. Nočejo, da mislite, da jim je le za seks.

Kako lahko ugotovite, ali ste moškemu res všeč? Resnica je, da se to razlikuje od posameznika do posameznika, ampak je nekaj stvari, ki kažejo na to. Predvsem to, kako se počuti ob vas.

Bodite pozorni na način, kako komunicira z drugimi ljudmi, zlasti z ženskami. Kako pa komunicira z vami? Bolj ali manj, kakor z drugimi ženskami? Morda drugače? Lahko, da ste mu všeč.

Vas gleda? Ga kdaj ujamete, da strmi v vas? Je kdaj videti nervozen, ko govori z vami? Ali pa je po drugi strani videti izjemno sproščen? Če je živčen, ko je z vami in ni, ko je zraven drugih žensk, ste mu všeč. Je sproščen v vaši navzočnosti? Se dobro razume z vami in uživa v vaši družbi bolj kot drugimi? Morda je to znak, da ste mu všeč.

Občutek, ali si vas moški res želi, prihaja iz vaše intuicije. Morate verjeti svojim instinktom. Ni mogoče z gotovostjo povedati, kaj se nekomu dogaja v glavi, zato morate samo zaupati temu, kar govori vaše srce. To je lahko zastrašujoče in nelagodno. A to je preprosto del igre ljubezni in življenja, kjer je razburljivo biti negotov ter igrati igro “sem mu všeč ali mu nisem všeč?”.

Če se boste naučili gledati na stvari na takšen način, se boste odprli povsem novemu svetu. Zaupajte svojemu instinktu, le tako boste imeli priložnost ugotoviti, kaj moški resnično čuti do vas.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
3 stvari, ki so strogo prepovedane vsaki ženski, ki je na lovu za potencialnim partnerjem!