Ženske, rojene v teh treh astroloških znamenjih, si najtežje ustvarijo dolgoročno razmerje!

"Sreča in samozavest sta najlepši stvari, ki ju lahko damo nase!" - Taylor Swift

Preprosto imajo tak značaj, da težko preživijo v zvezi. Če si želite ljubezen za vse življenje, bo z njimi to težko doseči, pravzaprav bo skoraj nemogoče! Je res, kar pravijo astrologi?

Oven

Ženske v tem znamenju morajo kontrolirati in nadzorovati vse vidike razmerja. Ne gre za to, da vas ne bi spoštovale kot človeka, takšne so po naravi. Vse morajo načrtovati vnaprej in želijo, da so vsi detajli odnosa točno tam, kjer po njihovem morajo biti.

Zaradi samozavesti so sprva zanimive, toda ta samozavest se sčasoma spremeni v prevladujočo naravo, s katero se boste težko spoprijeli. Ne bodo dobro reagirale na nekoga, ki jim grozi, na nekoga, katerega osebnost je tako intenzivna in močna kot je njihova. Ne želijo si, da bi bil njihov odnos boj za prevlado.

Devica

Obstaja ena stvar, ki ljudem ni všeč pri devicah, to je njihova obsesivno kritična in obsojajoča narava. Zaradi svoje perfekcionistične filozofije, imajo device nerazumno visoke standarde.

Od vas bodo pričakovale, da boste drugačni, kakor ste, in ne bo jim žal, da se počutite slabo, saj ste izdali njihova pričakovanja. Verjamejo, da imajo pravico postavljati visoke standarde, in če si res želite biti z njimi, morate dati vse od sebe, da izpolnite njihove želje.

Škorpijon

Od vseh astroloških znakov so ženske v znamenju škorpijona ene najbolj zanimivih in edinstvenih. Imajo veliko odličnih lastnosti. So pametne, zaznavne, organizirane in odgovorne. Manjka jim le zavzetost.

Stvari počnejo na določen način in sovražijo, ko se morajo prilagoditi željam drugih. Taka ženska zahteva veliko truda in predanosti, da se posveti odnosu z vami. Večina moških ostane razočaranih.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženske, rojene v tem znaku, so največje zapeljivke in najinteligentnejše ženske v horoskopu