Inteligentna ženska si ne piše tvojih razočaranj, ona te preprosto odpiše!

Vas je že kdaj presenetila ženska trma? Pst, tudi moški niso nič drugačni.

Trma se večinoma prebudi po razočaranju in tedaj se soočite z njo. Ne glede na to, koliko jo kličete, vas bo imela za “mrtvega”. Karkoli boste storili, ne boste več isti v njenih očeh, njeni glavi in ​​srcu. Izbrisala vas bo, kakor da sploh niste nikoli obstajali, čeprav ste bili smisel njenega obstoja.

Ljudje niso majhne črke na papirju, da bi jih preprosto izbrisali z radirko. Ampak v določenih primerih, ko se ljudje obnašajo zelo nekorektno in grdo, takšni nimajo več mesta v vašem življenju.

Znebite se jih in občutili boste olajšanje. Lažje boste dihali. Naj vam ne pade več kdaj na pamet, da bi znova ponavljali isto napako. Uživajte v samoti, pred katero že leta bežite, češ, da je osamljenost pekel.

Nasprotno, nekateri ljudje so pekel. S tem, da ste sami ni nič narobe. A biti z nekom samo zato, da niste sami, ne glede na to, kako se obnaša do vas, pa je!

Nevarno je razočarati žensko. Zdelo se vam bo, da se je spremenila v pošast, brezsrčno bitje. Čeprav veste, da zna ljubiti, da lahko ponudi brezpogojno ljubezen in da lahko vloži v vajin odnos zadnji atom moči. Ampak ne bo. Sprejela bo le moškega, ki bo storil enako zanjo.

Nevarno je razočarati žensko.

Če bi moški vsaj na kratko pokukali ženski v glavo, bi videli, da ženske skoraj nikoli niso takšne, kot se predstavljajo. Morda se zdi na prvi pogled, da so samosvoje, ko odrivajo od sebe vsakogar, ki se jim približa. Ampak v resnici imajo veliko potrebo po tem, samo ne s komerkoli.

Osamljenost jih ne moti, naučile so se preživeti brez nikogaršnje pomoči. Naučile so se, da čakajo moške, ki so podobni njim. Njihov kovček je poln različnih in pohlepnih ljudi. Takšnih ne potrebujejo več v življenju.

Šele, ko se tej ženski dovolj približate, če vam bo seveda dovolila, boste videli njen resnični obraz.

Do takrat ne veste nič drugega, kot njeno ime in zunanji videz. V notranjosti je povsem drugačna. Ranljiva in ljubeča. Čista in nepokvarjena.

Če pridete do njenega dobro skritega dela srca, vedite, da vam je uspelo. Pripadala vam bo z vsem svojim bitjem. To ni enostavno. Vložiti boste morali veliko truda, da se prebijete tja. Posebnih žensk ni mogoče osvojiti čez noč. Še posebej ne z lažnimi obljubami.

Ko boste pridobili še zadnji gram njene pozornosti, jo boste lahko ljubili in varovali. Ljubila vas bo kakor še nihče prej. Samo v takšnem odnosu se bo prepustila in ljubila brezpogojno. Vse ostalo je le minljiva pustolovščina, v kateri inteligentne dame ne sodelujejo!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Draga ženska, zaslužiš si moškega, ki te čuva kot kapljico vode na dlani