fbpx

Kakršna mama, takšna hči: čudovite fotografije mamic in hčera

Mnoge ženske sanjajo, da bodo nekega dne imele hčer. Lahko jim bodo urejale lase, jim kupovale srčkane obleke in z njimi delile življenjske nasvete, ki jih lahko razumejo le ženske. In če smo iskreni, a ni luštno imeti mini različico sebe? Tukaj so ženske, katerih sanje so se uresničile. Poglejte si prikupne fotografije, ki potrjujejo rek 'kakršna mama, takšna hči'.

Le malokatera ženska si ne želi, da bi se ji rodila hčerka, mini različica nje, s katero bi lahko delila skoraj vse. Najprej bi ona skrbela zanjo in ji dajala nasvete, čez nekaj let pa bi se lahko tudi mati zgledovala po hčeri in ta bi ji pomagala tudi s kakšnimi modnimi nasveti. Saj veste, ženske morajo držati skupaj! In tem mamicam se je želja uresničila. Poglejte si te čudovite fotografije, kjer so si mamice in hčere zares podobne.

PREBERITE ŠE: 20 stvari, ki jih ženske niste vedele o sebi preden ste postale mame

Galerija – kakršna mama, takšna hči: čudovite fotografije mamic in hčera

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.