Kaj se skriva za to fotografijo: kakšna je usoda najlepših dvojčic na svetu?

Njuna mama pravi, da jih bo nehala voziti na snemanja takrat, ko bosta sami zaželeli, da živita običajno življenje.

Vsaki mami je njen otrok najlepši. Nekaterim mamam je tako dovolj, da občasno objavijo kakšno fotografijo otroka na družbenih omrežjih, spet druge pa imajo potrebo, da celemu sveto pokažejo, da so njihovi otroci najlepši in da s tem služujo. Podobna je usoda dvojčic Ave Marie in Leah Rose Clement, ki sta svetu znani kot “najlepši sestri”.

Tako zgodnje izpostavljanje otrok manekenski karieri je lahko precej tvegano. Nekateri so mnenja, da se jim ukrade otroštvo, spet drugi menijo, da si takšnega otroštva lahko samo želiš. Kot povsod tudi tukaj obstaja nekaj prednosti in slabosti, a velikokrat se resnica skriva v tem, da starši tako izpolnijo lastne želje in služijo na lepoti otroka.

Kariera najlepših sester na svetu je bila že od začetka ideja njune mame Jacqueline. Pravi, da se je prvo sodelovanje ponudilo že takrat, ko dekleti nista imeli niti leto dni. A so bili skrb za tri otroke (sestri imata še starejšega brata) in neprestana potovanja zelo naporni, zato je mama svoji dekleti prenehala “siliti” v svet manekenstva. Novi poskus Jacqueline se je zgodil, ko sta dekleti napolnili 7 let. “To je moja najljubša številka, in tudi dekleti sta rojeni 7. julija. Ukvarjali sta se že s plesom in plavanjem, pa smo ju uvedli še v manekenstvo, nad katerim sta navdušeni!” pravi njuna mama. Od tukaj se je vse samo strmo vzpenjalo in življenje Clementovih se je krepko spremenilo. Najprej je Jacqueline poklicala agencijo, s katero so že sodelovali in to so deklici takoj sprejeli. Nato je organizirala še profesionalno fotografiranje in pripravila portfelj za dekleti. Odprla je profil na Instagramu, in ker sta deklici resnično lepi in dobro pozirata, je vsaka druga fotografija bila kot iz oglasa. Danes imata dekleti na Instagramu več kot 1,7 milijona sledilcev.

View this post on Instagram

Well it’s official… our Spring Break has moved to next week and we are out of school from now until the beginning of April. Hopefully by then the virus will be gone 😷🤞🏼 Did anyone hear about Psychic Sylvia Browne’s prediction of this virus in her book called End of Days which came out 12 years ago??? She predicted that “In around 2020 a severe pneumonia-like illness will spread throughout the globe, attacking the lungs and the bronchial tubes and resisting all known treatments. Almost more baffling than the illness itself will be the fact that it will suddenly vanish as quickly as it arrived, attack again ten years later, and then disappear completely.” 🤭 So hopefully she is right and it will be gone sooner then everyone thinks!!! In the meantime, we have a really exciting photoshoot schedule with @sandcastle_mag towards the end of April and we are looking for two Mommy & Me duos to join us and our mom @jaqi_m_clements for the shoot in Orange County! If that sounds like fun to you head over to @sandcastle_mag and look under the most recent post of us and our mom to find the contest rules. Good luck! 💕 – – – – #mothersday #pqswim #fashion #girlmodel #la #modelkids #girlsfashion #photos #photography #twins #kids #beautiful #twinmodels #identicaltwins #beauty #double #models #twinning #sisters #lamodels #ocmodels #identicaltwinmodels #kidsfashion #kidsmodel #photoshoot #childmodel #modellife #lamodelsyouth

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins) on

Jacqueline pravi, da bosta v prihodnje deklici sami odločali, ali želita biti vpeti v svet manekenstva in da bo to le njuna odločitev. V tem času je pogodbo z agencijo podpisal tudi starejši brat, ki se bo prav tako začel ukvarjati s poziranjem.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kdor ima to krvno skupino, ima posebno moč