Kakšne lastnosti so vam pomembne pri partnerju, glede na vaše astrološko znamenje?

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

"Preden padeš v ljubezen, se prepričaj, da je tam nekdo, ki te lahko ujame." - Neznan avtor

Vsi pri partnerjih iščemo različne lastnosti. Zakaj se nagibamo k določenim lastnostim, je lahko povezano z našim astrološkim znamenjem. Vsako izmed njih ima različne značajske lastnosti in pojem ljubezni razume na drugačen način.

Tu je nekaj lastnosti, ki se vam lahko zdijo pomembne pri partnerju, glede na vašo astrološko znamenje.

Oven

Ovni so izredno močne osebnosti, a tudi osebe, ki težijo k prevladi v vseh odnosih, zato pogosto iščejo partnerja, ki jim bo slepo prisluhnil in verjel v njihove vizije. Čeprav ponavadi dominirajo in manipulirajo, tudi oni potrebujejo dodatno spodbudo in iščejo partnerja, ki bo podpiral njihove ideje in odločitve.

Bik

Biki so izredno inteligentni, imajo pa tudi pustolovski duh, zato iščejo partnerja, ki jih bo lahko spremljal v vseh njihovih dogodivščinah. So zelo spontani in pogosto sprejemajo prenagljene odločitve, zato potrebujejo partnerja, ki jim lahko parira. Hkrati pa so neustrašni in pogosto sprejemajo odločitve, ki se zdijo marsikomu nore, zaradi česar potrebujejo partnerja, ki bo imel podobno osebnost.

Dvojčka

Čeprav se zdijo dvojčki zamišljeni, so izredno skromni in potrebujejo takšnega partnerja. Pogosto bijejo notranje bitke in iščejo osebo, ki bo zanje imela razumevanje in potrpljenje. In zelo inteligentne ljudi, s katerimi se bodo lahko pogovarjali popolnoma o vsem.

Rak

Raki so zelo čustveno zreli in za zvezo vedno iščejo resne ljudi, s katerimi lahko zlahka rešujejo težave. Ne marajo pustolovščin in želijo si zvesto osebo, ki se jim bo popolnoma odprla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couple by 9GAG (@couple)

Lev

Strastni in samozavestni levi iščejo partnerja, ki jim lahko parira, in ki je tako uspešna, kakor oni. Radi hodijo na različne prireditve, zato iščejo osebo, ki je zelo družabna in jim bo z veseljem delala družbo kamorkoli bodo šli.

Devica

Device so verjetno najbolj organizirano znamenje v astrologiji, zato iščejo osebo, ki ima tako kot oni – vse pod nadzorom. Pogosto so radi sami, zato potrebujejo nekoga, ki je neodvisen od drugih, kako so oni. Imajo širok prag razumevanja in to zahtevajo tudi od svojega partnerja.

Tehtnica

Tehtnica je zelo očarljiva in zlahka privablja karizmatične ljudi. A, da bi ohranili zanimanje tehtnice, morate biti zelo izobraženi, se zanimati za zgodovino in kulturo ter biti sočutni, saj so to lastnosti, ki jih pri ljudeh najbolj cenijo.

Škorpijon

Na zunaj hladni škorpijoni so zelo občutljivi in ​​iščejo skrbnega in potrpežljivega partnerja. Radi imajo ljudi, ki so predani uresničevanju svojih sanj in vsak dan delajo na svojem osebnem razvoju.

Strelec

Strelci se pogosto vedejo brezbrižno, zato iščejo partnerja, ki je zelo odgovoren in jih bo vedno spomnil na obveznosti, ki jih morajo opraviti. Všeč so jim iskreni ljudje, ki jih bodo opozorili na njihove napake.

Kozorog

Kozorogi se zelo redko zaljubijo. Očarajo jih le izjemno zvesti in pripadni ljudje, takšni, ki bodo vedno z njimi. Nagnjeni so k pretiravanju in zato potrebujejo nekoga, ki jih bo spustil na zemljo in bo do njih iskren.

Vodnar

Vodnarji so znani po svojem vedrem in svobodnem duhu, njihov partner pa mora biti prav takšen, da lahko zdrži tempo življenja z njimi. Všeč so jim prilagodljivi ljudje, ki so vedno pripravljeni na pustolovščine.

Ribi

Ljudje, rojeni v znamenju rib, so zelo občutljivi in ​​imajo radi skrbne in radodarne ljudi. Pritegnejo jih ljudje, polni energije, ki vedno počnejo nekaj drugega in imajo širok krog prijateljev.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!