Kamera Canon EOS M50 z izpopolnjenim sistemom samodejnega ostrenja

Zadnjič posodobljeno: :

Čeprav so brezzrcalne kamere na tržišču prisotne že dolgo časa, je Canon doslej izdeloval predvsem kompaktne kamere. Z novim izdelkom EOS M50 želijo pri tem podjetju dokazati, da so sposobni ustvariti tudi odlično brezzrcalno kamero.

Canon EOS M50 vam omogoča snemanje videoposnetkov v ločljivosti 4K. Tako boste lahko prikazali vsak najmanjši detajl svoje dogodivščine. Fotografije odlične kakovosti bodo posnete s senzorjem CMOS z 24,1 MP ločljivosti. Ogledali si jih boste na LCD-zaslonu na dotik. EOS M50 je prvi Canonov fotoaparat, ki je sposoben pošiljati posnetke neposredno na vaš pametni telefon.

Sistem Dual Pixel CMOS Autofocus pripomore k temu, da se kamera samodejno osredotoči na objekte. Zanimivo je tudi delovanje tehnologije Eye Detecton AF, ki analizira fotografijo in samodejno izostri posnetek glede na položaj subjektovih oči. Ob nakupu kamere boste prejeli lečo EF-M 15–45 mm f/3.5-6.3 IS STM, ki ponuja 99 točk samodejnega ostrenja.

Fotoaparat EOS M50 boste lahko dobili v črni ali beli različici. Njegova cena v predprodaji je 730 evrov.

Galerija – Canon EOS M50

Dodatne Informacije

Več informacij:
canon.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najlepši čas v letu – z najboljšimi darili