fbpx

Katera pesem Beyoncé te opisuje glede na tvoje astrološko znamenje?

Katera pesem Beyoncé te opisuje glede na tvoje astrološko znamenje?

Beyoncé je v pravem smislu kraljica, ki je ustavila številne uspešnice, s katerimi se marsikdo lahko poistoveti. Preveri, katera je tvoja glede na tvoj horoskopski znak. Če morda ne veš, je Beyoncé devica.

Te pesmi te opisujejo glede na astrološko znamenje.

OVEN: LOVE ON TOP

Oven ima rad veliko stvari, a najbolj pri srcu mu je, da je vedno prvi. Ta znak je tihi romantik, čeprav velja za žilavo in agresivno astrološko znamenje. Pesem Love on top združuje ljubezen in zmagoslavje, močni crescendo pa tudi pokaže pravo moč tega znamenja.

BIK: IRREPLACEABLE

Bikova energija se pokaže v tej pesmi: cenijo tisto, kar je vredno. Namig: v pesmi je ona neprecenljiva, moški pa so zamenljivi. V besedilu razkriva, kaj pripada njej in kaj moškemu. Če jo ne bo cenil, bo poiskala novega partnerja. Če bik kaj ve, je to, kako pridobiti stvari, ki si jih želi.

DVOJČKA: IF I WERE A BOY

Beyoncé v tej pesmi prevzame moško identiteto. V pesmi se ukvarja z dvojnimi standardi spola in ta najbolj opisuje dvojčka, ki je razdvojen. To astrološko znamenje je tudi najbolj intelektualno radovedno glede izkušenj drugih ljudi.

RAK: ME, MYSELF AND I

Rak črpa moč iz globokih čustvenih ran, pesem Me, Myself and I pa govori o ponovnem sestavljanju po zlomljenem srcu. Njena bolečina je osebna in intimna, a Beyoncé je odločno usmerjena, da se po pobrala. Raki se najbolj ujemajo s to pesmijo, saj cenijo osebno stabilnost.

LEV: EGO

Levi se imajo radi, ta pesem pa slavi samopodobo. Ljudje, rojeni v tem astrološkem znamenju, so izzivalci, ki hodijo naokoli s krono. Pesem Ego slavi čustveno in fizično zavzemanje prostora, ki ga pri levu v energiji tudi takoj začutiš, ko vstopiš v prostor.

DEVICA: HALO

Device so perfekcionisti, ki čakajo na prave pogoje, preden se čustveno odprejo. Ko se, so zelo predane. Ta pesem govori o idealiziranju popolne osebe, ki je zaslužna za vso ljubezen, ki jo devica čuti in jo mora dati.

TEHTNICA: CRAZY IN LOVE

Tehtnica velja za znak odnosov, zato je tudi najbolj primerna pesem, ki jih opisuje, Crazy in love. Tehtnice slavijo partnerstvo in ljubezen, ta pesem pa je zagotovo ena najbolj romantičnih z njenega repertoarja. Nihče ni večji norček v ljubezni kot tehtnica.

ŠKORPIJON: JEALOUS

Te pesem je čisto preveč očitna. Ljubosumje je sinonim za škorpijone. V tej pesmi kraljica Beyoncé raziskuje nenavadna čustva, ki jih goji do moškega. Skozi pesem spoznamo tudi občutljivo naravo škorpijonov, ki jo vidijo zgolj tisti, ki jim zaupajo.

STRELEC: SORRY

Energija strelca govori zgolj in samo o zmagi in moči. Pesem Sorry je polna življenjske energije, saj se Beyoncé svobodno giblje in dokazuje, kako so ženske sposobne.

KOZOROG: RUN THE WORLD

Kozorogi so vedno na tekočem, saj dobro vodijo in imajo vse pod nadzorom. Ta triumfalna himna pokaže njihove odlične vodstvene sposobnosti.

VODNAR: FORMATION

Vodnar se nikoli ne boji prevzeti pobude, zato jih pesem Formation najbolj tudi opiše, saj je revolucionarna in poziva k dejanju. Pesem govori o elementih njene rase in kulture, na katere je ponosna. Vodnarji se ne borijo zgolj zase, temveč za celotno skupnosti. To je del njihove identitete.

RIBI: 7/11

Ribi povedo več s svojim videzom kot besedami. Pesem 7/11 je kaotična in ima abstraktno besedilo, ob katerem lahko tudi zaplešete. Ribi imajo radi alternativno stvarnost.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!