Kateri je najboljši in kateri najslabši mož po horoskopu?

Zadnjič posodobljeno: :

Od najboljšega do najslabšega soproga.

Vas bo varal ali razvajal? Bo zvest ali aroganten? Vas zanima, kakšen bo vaš mož glede na astrološko znamenje? Potem ste na pravem mestu.

Preverite, kaj o tem pravijo astrologi.

Bik

So zelo zvesti moški. Nagnjeni k tradiciji. Družina in prijatelji so jim najpomembnejši vidik njihovega življenja. Nikoli vas ne bodo namerno prizadeli, kaj šele, da bi vas prevarali. Če ne bodo več čutili plamena, bodo glede tega iskreni do vas.
Spoštovali in častili vas bodo, dokler bodo z vami in počutili se boste resnično srečno, da imate ob sebi najboljšega moža glede na astrološko znamenje.

Strelec

Preprosto imajo lepo dušo. Ljubili vas bodo in cenili do konca vaših dni. Nikoli ne bodo dovolili, da vas kaj ali kdo prizadene. Poskrbeli bodo, da vam v življenju ne bo nikoli ničesar manjkalo.

Včasih so lahko nekoliko ljubosumni, vendar to ni bolna vrsta ljubosumja, ampak dobra vrsta ljubosumja. Svojega partnerja imajo radi in ga pogrešajo, prav tako pa se bojijo, da bi ga izgubili.

Ribi

Želeli vam bodo ugajati na kakršen koli način. Zaradi svoje nore ustvarjalnosti bodo za vas naredili kup romantičnih stvari, za katere niste nikoli pričakovali, da se bodo zgodile. Poskrbeli bodo, da bo v hišo prihajalo dovolj denarja, in da se boste počutili varne in ljubljene.

Njihova občutljiva stran je velik plus, čeprav včasih malo pretiravajo. Toda, če imate za moža moškega ribi, vam ni nič težko sprejeti in razumeti.

via GIPHY

Kozorog

Kozorogi so tradicionalni in napeti, vendar to ne pomeni, da niso odlični možje. Poskrbeli bodo, da boste finančno preskrbljeni, in vedno bodo imeli načrte za prihodnost. So zelo romantični.

Na splošno so res skrbni in čudoviti možje.

Lev

Dejstvo je, da se levi zelo zanimajo predvsem zase in za svoj ego. Veliko ljudi ne ve, da so zelo zvesti. Ko imajo nekoga radi, ga nikoli ne bodo zapustili.

So zelo zaščitniški in zvesti ter se radi smejijo. Če ste bolj oseba, ki se želi zabavati, si vsekakor izberite za moža leva. Je smešen in njegov smeh je prav nalezljiv.

Rak

So zelo prijazni in toplega srca. Svoj čas bodo posvetili vam, najbolj uživajo v objemu doma. Radi delajo od doma. Vse radi počnejo doma. Če torej razmišljate, da bi preživeli nekaj časa doma sami, pozabite na to, saj bo vedno tam.

Vsake toliko časa jih morate izvleči iz hiše. Pojdite na sprehod ali ven na večerjo. Naredite načrt zunaj hiše.

via GIPHY

Dvojčka

Moških dvojčkov je povsod polno in se ne zavežejo zlahka. So bolj svobodomiselne osebe, ki ne marajo biti vezane. Če pa vam jih uspe ujeti, morate vedeti, da bodo z vami ravnali enako, kakor vi z njimi.

Če ste prijazni do njih, bodo prijazni do vas in če z njimi ne ravnate lepo, lahko postanejo zelo drzni in nekoliko zlobni.

Škorpijon

Spolnost kriči globoko v njih. So zelo strastni in izžarevajo močno spolno energijo okoli sebe. So čudoviti možje, vendar jim je včasih težko zaupati. Zaradi njihove energije in načina, kako komunicirajo z drugimi ljudmi, ne morete biti povsem prepričani, ali bodo ostali zvesti.

Škorpijon bo izpolnil svoje obljube, vendar nikoli ne boste mogli ugotoviti, ali vam je kaj zamolčal.

Oven

Lahko ste prepričani, da vam oven preprosto ne bo ostal zvest. Ne gre za to, da mu ni mar za vas in bo zato skočil v posteljo z vsako drugo žensko, ki jo vidi, preprosto takšni so in si ne morejo pomagati.

Resnično se trudijo ostati zvesti, toda njihov pustolovski duh in potreba, da so nenehno v gibanju jim preprečuje, da bi bili zvesti. Obstaja način, kako se spoprijeti z vsem tem – poskusite se pogovoriti z njim, ker je zelo razumen.

via GIPHY

Devica

Njihova največja napaka je, da pričakujejo preveč. Dali vam bodo veliko, a njihova pričakovanja v zameno bodo preprosto nora. Pomagali vam bodo pri uresničevanju sanj, a medtem, ko preživljate nore čase, bodo pričakovali, da boste svoje težave postavili na stran in se spoprijeli z njihovimi.

Obstaja ena stvar, ki vaju lahko loči in to so visoka pričakovanja. Saj vas bo slejkoprej prosil, da naredite nekaj, česar preprosto ne morete storiti.

Vodnar

So zelo zaprti ljudje in z njimi je tako težko komunicirati. Enostavno izključijo komunikacijo, kar je težava že od samega začetka. Vedo, kaj hočejo od zakona in od vas, stvar pa je, da vi tega ne želite.

Ne morete jim brati misli in preprosto vam je nemogoče razumeti, kako se počutijo in kaj hočejo.

Tehtnica

So zelo dobri in drugi to izkoriščajo. Za vas so popolni. Skrbijo za vas in vas nasmejijo. Počutite se ljubljeno in posebno. Tako prijazno in ljubeče delujejo ne samo z vami, ampak z vsemi ljudmi, vključno z drugimi ženskami.

So zelo všečni in karizmatični, kar je dobro zanje in za vas, vendar pa tudi za druge ženske. Ne bodite presenečeni, če bo vaša tehtnica naklonjena drugim ljudem, in tudi drugim ženskam, ki bi to lahko izkoristile.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!