Tako ga boš pripravila do tega, da se bo zaljubil vate in se ti zavezal

Foto: IG humanlovers
Zadnjič posodobljeno: :

Mislite, da si vas bo zaradi vašega lovljenja močno želel?

Ali mislite, da obstaja kakšen čaroben recept, zaradi katerega se bo v kratkem času prilepil na vas kot lepilo? Šalo na stran. Odgovor na obe vprašanji je neposreden – ne.

Največja napaka je misliti, da je edini način, da osvojite srce nekoga, ta, da ga zasledujete, se igrate in se osredotočite le na poudarjanje svojega fizičnega videza.

Edini način, da vas bo želel ujeti katerikoli moški je, da ste zaljubljeni vase.

Zakaj nikoli ne ne smete loviti moškega? Odgovor na to vprašanje je kompleksen in izvira iz začetka človeštva, ko so moški večinoma lovili ali slavili zmage v gladiatorskih bojih.

Stvari so se v teh sodobnih časih drastično spremenile, a ena ideja je ostala enaka: v moški naravi je, da je lovec, želi loviti, se boriti in zmagati. Če boste pozorni na vedenje moških, boste opazili, da še vedno izražajo svojo željo po zmagi na več različnih načinov. Tekmujejo z drugimi moškimi, ko gre za hitre avtomobile, službe, različne spretnosti.

Vsak moški ima prirojeno željo, da bi dvoril ženski in dokazal svetu (in drugim moškim), da je vreden biti s to žensko. Želi pokazati svetu in sebi, da je zmagal, ​​tako da je osvojil srce te ženske – vas.

Če mu dovolite, da vas lovi, mu boste omogočili, da dokaže, da je vreden biti z vami. Dali mu boste priložnost, da vas osvoji, in zato nikoli ne smete loviti moškega, ampak naj raje on lovi vas.

Če še vedno niste prepričani, je tu še nekaj upravičenih razlogov, zakaj nikoli ne bi smele preganjate moškega (tudi če si tega močno želite):

 • lovljenje moškega, ki ga ne zanimate, lahko resno škoduje vaši samozavesti;
 • če morate moškega loviti, (v večini primerov) pomeni, da on ni pravi za vas;
 • lovljenje moških pogosto povzroči enostransko ljubezen.

In najpomembnejši razlog – ne lovite ga, ker si ne želi biti ujet. Če želite moškega, ki ne želi, da bi ga ujeli, boste samo zapravili svoj čas. V življenju vas čakajo pomembnejše stvari, kot pa zapravljanje časa z minljivimi romancami, ki ne obetajo ničesar.

Ko ga nehate loviti, boste odkrili, da je v življenju še veliko več, kot le čakanje, da vam pošlje sporočilo. Zgodile se bodo te neverjetne stvari:

 • ko ga boste nehali loviti, bo začel on loviti vas;
 • v življenju boste obudili druge odnose;
 • v polnosti boste uživali v življenju.

Ko ga nehate loviti, se boste končno počutili svobodno in mu boste namesto tega dali nekaj prostora, da vas zasleduje. Dovolili mu boste, da izpolni svojo prirojeno vlogo lovca.

Kaj narediti, da vas lovi (z uporabo moške psihologije)?

Če ste bili ves čas vi tisti, ki ste lovili moške, vam bo vzelo nekaj časa, da spremenite svoj pogled na stvari. Če želite moškega motivirati, da vas lovi, mu mora subjekt njihovega lova dodati vrednost njihovemu življenju. Z drugimi besedami: če želite, da vas moški lovi, morate biti samozavestni in imeti visoko vrednote. V tem kontekstu se to morda sliši nekoliko neprimerno, toda večja je nagrada, večje je zanimanje za nagrado.

Če torej moškemu daste vedeti, da vas lahko katerikoli moški kadarkoli in z minimalnim naporom osvoji, ga ne bo toliko zanimalo, da vas bo lovil, ker se zaradi tega ne bo počutil zmagovalca.

Ne pozabite, da se morajo moški počutiti kot zmagovalci, zato jim morate dovoliti, da se tako počutijo. To pomeni, da jim ne bi smeli dopustiti, da prelahko osvojijo vaše srce.

Če želite, da vas lovi, bi morali biti ženska, ki ima svoje življenje in v njem uživa v polnosti, ženska, ki ima svoje mnenje o stvareh, in ženska, ki ne pleše po tujih melodijah, temveč po svoji.

Moški ve, da bo takšna ženska dodala vrednost njegovemu življenju, in bo želel biti del vsega, kar počne. Moški ve, da je taka ženska redka in močna, zato bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da bi osvojil njeno srce.

To pomeni, da mu na prvem zmenku ne razkrijete vsega o sebi, ampak nekatere stvari prepustite domišljiji. Namignite mu, da ni edini, ki vas želi osvojiti, ker je konkurenca težka. To ga bo spodbudilo, da pospeši igro, postane najboljša različica samega sebe in vas zasleduje.

Tu je nekaj načinov, s katerimi vas bo moški lovil glede na moško psihologijo:

 • osredotočite se nase in na svojo srečo;
 • bodite skrivnostni;
 • povečajte samozavest;
 • pokažite mu, da ne potrebujete moškega, da bi bili srečni;
 • pokažite zanimanje zanj (vendar ne pretiravajte);
 • bodite navdihujoča ženska.

Ne pozabite: moški nikoli ne bo lovil (ali se zavezal) ženske, ki se ga oklepa.

Če obstaja ena stvar, ki jo moški prezirajo bolj kot karkoli na svetu, je tista ženska, ki bi zanje storila vse. Mnoge ženske še vedno mislijo, da je način, kako ugajati moškim, pot do njihovega srca. Nasprotno, to je zanesljiv recept, da vas bodo jemali kot nekaj samoumevnega.

Vsako žensko, ki se obnaša oklepajoče, nadležno ali obupano, bodo moški vzeli za nekaj samoumevnega, saj ženska, ki deluje tako, v njihovih očeh nima vrednosti. Če moški vidi, da ženska nima lastnega mnenja o stvareh in ji manjka samozavesti, ne bo motiviran, da bi jo lovil, ker “nagrada” ni dovolj mamljiva.

Torej, dame, če želite, da vas moški lovi ali se vam zaveže, morate vedeti, kaj točno želite. Poznati morate svojo strast, se držati svojih prepričanj in uresničevati svoje sanje. Namesto, da bi slepo sledile trendom, jih morate ustvarjati. Namesto, da hodite po tuji poti, si morate ustvariti svojo!

Ženska, ki pozna svojo vrednost, hvali svoje pomanjkljivosti in se zna postaviti zase, bo v moškem vzbudila željo, da jo ima, da jo lovi in se ji zaveže, ker je za osvojitev takšnega srca ženske, potrebna posebna spretnost.

Dovolite mu, da se dokaže, da je dovolj spreten, da vas navduši, in da je vreden, da postane del vašega življenja. Naj vam dokaže, da je boljši od drugih moških, in prebudili boste njegov naravni instinkt za lovljenje, boj in zmago.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 stvari, ki delajo ljubimca, o katerem sanja vsaka ženska