Kawasaki KX 450 3D Core by Dal Farra: ta “kroska” je 3D-natisnjena!

Kawasaki KX 450 3D Core by Dal Farra

Ko se združita domišljija bivšega profesionalnega motokrosista Alvara Del Farra in tehnologija 3D-tiskanja, nastane motokros zverina Kawasaki KX 450 3D Core by Del Farra – 'kroska' ima poslikavo modre in rdeče barve, ki ponazarjata arterije in aorte 3D-natisnjene zveri.

Podoba motorja Kawasaki KX 450 3D Core by Del Farra je osnovana v stilu Malagutija Grizzlyja iz zgodnjih 80. let prejšnjega stoletja – 3D natisnjeno motorno kolo nas prevzame že z zastrašujočim dizajnom, pri izdelavi pa je sodelovala še kopica znanih imen motorističnega sveta.

Za 3D tisk so poskrbeli pri podjetju Skorpion Engineering, pri Piazza Rosa pa za lasersko graviranje – če k temu dodamo še anodizirane dele izpod rok Dedo Racing, dobimo na koncu pravo mojstrovino.
Kawasakiju so namestili terenske pnevmatike Dunlop, sedež izpod rok podjetja Blackbird Racing, izpušni sistem Officine Zard in menjalnik SunStar.

Kawasaki ima pod sedežem namišljeno srce, okoli katerega se prepletajo arterije in aorte. Je kot nalašč za naslednjega negativca, ki se bo zoperstavil junaku iz kakšne prihajajoče filmske uspešnice iz Hollywooda. Sicer je Core popolnoma vozen in delujoč Kawasaki, s 3D-natisnjenim ‘ogrodjem’ in izboljšanimi sestavnimi deli za še več užitka in zabave.

Galerija: Kawasaki KX 450 3D Core by Dal Farra

Dodatne Informacije

Več informacij:
alvarodalfarra.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Lamborghini Tecnomar 63: bodoča ikona