Kdo je alfa ženska in zakaj je najboljša partnerka?

Foto: Envato

Je res ta pojem rezerviran le za moški svet? Se vam zdi že sam pojem alfa ženske odbijajoč in v vas ustvarja podobo nesramne, stroge in vsiljive osebe? Če, se zelo motite. Preverite zakaj!

Če pogledamo na alfa moškega, je naravni vodja, najmočnejši in najpogumnejši. In če je alfa ženska enaka, kako je lahko vaša partnerka in ne konkurenca?

Premagajte predsodke in si jo drznite ljubiti.

Ona je vedno to, kar je

Se ne pretvarja in igra le zato, da bi pritegnila vašo pozornost. Če jo potrebuje vam to odkrito pove. Ne pretvarja se, da je pogumna in močna, ker dobro pozna svoje šibke točke in vam z veseljem prepusti tisto, v čemer ste boljši od nje. Odkrito izraža svoja čustva in stališča. Lahko ji 100-odstotno zaupate.

Izziva vas, da ste boljša oseba

Njen tekmovalni duh ni usmerjen k vam, temveč k osebnim ciljem in od vas pričakuje podporo, ki vam jo tudi sama nesebično nudi. Pomembno ji je, da dosežete svoje cilje, in da se počutite uspešne in popolne, tako kot ona.

Zna uživati prav toliko, kolikor delati

Ko ne daje vse od sebe v službi, daje vse to na drugih področjih. Aktivno sodeluje v življenju okoli sebe in vsem daje svoj maksimalen doprinos. To pomeni, da se zna zabavati in uživati, tako kot zna delati. Od vsega si želi najboljše in zato tudi vsem daje najboljše kar zna. Življenje z njo je zelo zanimivo, saj je zelo dinamična oseba.

Foto: Envato

Ne odpoveduje se pomembnim stvarem

Predvsem zna postaviti prioritete. Zna se odpovedati tistemu, kar se ji ne zdi pomembno in se trdno drži tistega, kar ji je. Ne odstopa, ne obupa, ne izgubi volje in moči.

Brez nelagodja prevzame pobudo

Ko si nekaj zaželi, gre za tem brez zadržkov in obotavljanja. Ne ustvarja raznih taktik, kako pritegniti tisto, kar si žel. Spolnost z njo je osvobajajoča izkušnja neomejenega užitka, saj je stoodstotna tudi v postelji. Je ženska, ki ve, kaj hoče, in ki se zna potruditi, da to doseže in v tem uživa.

Ni vam treba skrbeti zanjo

Če bi šla s prijateljicami ven, se bo morda vrnila opita, a ni vam potrebno skrbeti zanjo, ker zna poskrbeti zase. Prav tako se vam ni treba bati, da ne bi bila zvesta. Zabavala se bo, celo spogledovala, toda to je del njene bujne narave – ne pozabite, ona se ne odpove temu, kar ji je važno in niti na misel ji ne pade, da bi vas prevarala in s tem izgubila.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 ženskih dejanj, zaradi katerih so moški ljubosumni