Kino v parku: Poletni filmi v Češminovem parku

KINO V PARKU

Mestni kino Domžale se ob koncu sezone seli v Češminov park v Domžalah, kjer bomo lahko letos že tretjič zapored obiskali Kino v parku.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Češminov park, Domžale

Organizator

Mestni kino Domžale

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost

V mesecu juliju se bo na travniku pred paviljonom v Češminovem parku zvrstilo devet večernih filmskih projekcij, ki bodo letos prvič brezplačne. Na ta način organizatorji bogatijo poletno dogajanje v Domžalah, kjer je Kino v parku gotovo eden od osrednjih dogodkov. Filmski izbor sledi programskim usmeritvam Mestnega kina Domžale, hkrati pa je nekoliko bolj poletno razigran. Na prostem si bomo lahko ogledali pet filmov, ki jih v Mestnem kinu Domžale še niso predvajali, štiri pa predstavljajo ožji izbor izmed tistih, ki so bili v kinu na sporedu od lanskega septembra do letošnjega junija. Celoten filmski spored lahko preverimo tukaj.

Vsi filmi se pričnejo ob 21.30 uri. Češminov park se nahaja ob Plečnikovi ulici v Domžalah. Parkiranje je omogočeno tik ob parku, na parkirišču Osnovne šole Domžale in pri stanovanjskem naselju Bistra. V parku je na voljo 150 sedežev, gledalci pa lahko prinesejo tudi svoja sedala. Ker je velik del površine pred platnom pokrit s travo, so dobrodošle tudi piknik odeje. Ob prizorišču bo kot vsako leto odprta filmska kavarna.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.kd-domzale.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!