fbpx

Ko misliš, da ne moreš več, takrat največ zmoreš: dvigni glavo, nasmej se in naredi nekaj s svojim življenjem!

Ti je težko? In to je razlog, da si uničuješ življenje in da se arogantno obnašaš do blagoslovov, ki ti jih namenja življenje?

Ni pomembno, ali tečejo solze ali pa imaš občutek, da je to, kar trenutno delaš ali pa si z nekom nekoč gradil, brez smisla – tema, ki prihaja, je samo iluzija.

In tega bi se moral zavedati čimprej. Naredi vse, kar je v tvoji moči, da bi to brezno brezupa, v katerem se trenutno nahajaš, spremenil v svetlo novo izbiro. Izbiro, da boš čista ljubezen, ne glede na vse.

Ti je težko? In to je razlog, da si uničuješ življenje in da se arogantno obnašaš do blagoslovov, ki ti jih namenja življenje? Nekaj ni po tvoje, pa tvoja usta nenadzirano blebetajo jezne besede brez cenzure? In to ista usta, ki prosijo, ki se zahvalijo, ki se poljubljajo, ki ljubijo?

Nekaj ni po tvoje, pa tvoja usta nenadzirano blebetajo jezne besede brez cenzure?
Nekaj ni po tvoje, pa tvoja usta nenadzirano blebetajo jezne besede brez cenzure?

Kakšna je slepota uma, ki te je prizadela in zaradi katere se zdaj tako zlahka predajaš? Kakšne so sile okolja, ki te kot okovi vlečejo v podzemlje svojega obstoja? Kako racionaliziraš bes, ki je ustvaril uničujoče obnašanje, s katerim prizadeneš sebe in druge? Kaj se ti je zgodilo? Kako se poskušaš prepričati, da je takšno obnašanje upravičeno ali pa edino možno, glede na vse življenjske okoliščine?

Kako si se uspel prepričati, da je agresija rešitev, ali še huje, da sploh ni rešitve in da je jeza od zdaj naprej tvoj življenjski slog, edini upravičen, edini vibracijsko usklajen z razočaranjem tvojega uma?

Karkoli se je že zgodilo – še vedno si ŽIV! Najprej se zahvali za to. Dano ti je, da se spoznaš, a ne moreš narediti koraka naprej? Da si rečeš DOVOLJ JE s sabotirajočim vedenjem in samopomilovanjem? Ti je všeč, da se vsi okoli tebe počutijo prav tako bedno kot ti? In to samo zato, ker nočeš premagati svojih frustracij? In potem morajo vsi razumeti TEBE in se prilagoditi TVOJIM željam.

Karkoli se je že zgodilo - še vedno si ŽIV! Najprej se zahvali za to.
Karkoli se je že zgodilo – še vedno si ŽIV! Najprej se zahvali za to.

Kako dolgo še? Prebudi se in najdi moč! Poišči tisto, kar te vleče na dno brezna brezupa. Kaj še čakaš? Kdo bo to naredil namesto tebe in tvoje življenje pognal naprej? Kdo ti lahko spremeni misli in življenjske navade? Kdo si lahko namesto tebe predstavlja svetlejšo prihodnost? Kdo se lahko namesto tebe premakne naprej in naredi nekaj koristnega zase, za druge, namesto da sedi in se pomiluje zaradi svoje usode?

Za kakšnimi diagnozami se skrivaš? Duševna, fizična, čustvena stanja, ki to v tvojih očeh opravičujejo?

Čas je, da spoznaš, da moraš VSAK DAN izbrati svetlo plat življenja, in to VSAKIČ, ko se v življenje prikrade tema. Zato ne rabiš 101 tehniko, mnenje, tečaj … nič. Nikar ne kupi ideje, da NIČESAR ne zmoreš. Zakaj meniš, da si manj popoln kot kdorkoli drug, kot katerakoli stvaritev na tem svetu? Odreži vse te jalove misli in prekini s sebičnim obnašanjem.

Življenje ti je dano, da ga živiš s HVALEŽNOSTJO. Dvigni glavo, nasmej se, pobotaj se z življenje in naredi nekaj koristnega. Za začetek prenehaj spotikati samega sebe in življenje bo naredilo vse ostalo. Tako preprosto je! Vprašanje je samo, kaj boš izbral TI!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.