Ko si boš ogledala to serijo, ne boš več hodila na zmenke

You je nova serija na Netflixu, ki bi sicer luč sveta morala ugledati že septembra lani, a se je na koncu na priljubljeni storitvi za gledanje televizijskih vsebin serija začela predvajati v drugi polovici decembra. Če ste jo že uspele pogledati, potem ste si račun na Instagramu že spremenile v zasebnega, zagrnile ste zavese in se zaklele, da ne boste več hodile na zmenke. Serija je namreč precej strašljiva.

Serija You pripoveduje zgodbo o nepazljivi ambiciozni punci, ki želi postati pisateljica in o njenem zalezovalcu, ki po spletu dogodkov postane njen fant. Da mu to uspe, je pripravljen na vse, njegova obsesija z dekletom pa je strašljiva. Triler, ki raziskuje naraščajočo romanco, je že bil primerjan z Opravljivko in Dexterjem, zdi pa se, da so zraven  dodali še ščepec Ljubkih lažnivk.

Vsi, ki so si serijo že pogledali, so imeli o njej marsikaj za povedati, predvsem pa so bili prestrašeni.

Medtem ko nam je prva sezona nedvomo pustila kar nekaj stvari, o katerih lahko zdaj pošteno razmislimo, že nastaja druga sezona, serija You pa bo zdaj del serij z oznako Netflix Originals.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Atrakcija, posvečena Harryju Potterju, ki jo želimo obiskati vsaj enkrat v življenju