fbpx

Kodak Mini Shot Instant: zabavna igračka za ljubitelje instant fotografije

V svetu sodobne tehnologije, ki se iz dneva v dan razvija in napreduje, je fino včasih stopiti korak nazaj in se spomniti, kako je bilo pred leti, ko še ni bilo pametnih telefonov, dronov in slušalk Bluetooth. Še bolje pa je združiti obe dobi in uživati v njunih sadovih. Takšen je tudi novi Kodakov fotoaparat.

Kodak Mini Shot Instant je majhen fotoaparat, ki s svojimi desetimi megapiksli sicer ne bo zmogel fotografij večjega formata, a bo najbrž razveselil predvsem ljubitelje instant sličic. Fotoaparat bo namreč v trenutku natisnil fotografijo, ki ne bo merila več kot kreditna kartica.

Fotoaparat Kodak Mini Shot Instant je opremljen z 1,7-palčnim LCD optičnim iskalnikom ter nekaj programskimi možnostmi za urejanje fotografij, preden jih natisnete. Na voljo sta dve velikosti papirja za tisk, in sicer 2,1- × 3,4-palčna ter kvadratna, 2,1- × 2,1-palčna z lepljivo hrbtno stranjo. S povezavo Bluetooth boste fotoaparat povezali z Androidom oziroma iOS-napravico ter fotografije tja tudi prenesli.

Kodak Mini Shot Instant je na voljo v treh barvah, in sicer rumeni, črni in beli. Cena za fotoaparat je 110 evrov.

Galerija: Kodak Mini Shot Instant – zabavna igračka za ljubitelje instant fotografije

Dodatne Informacije

Več informacij:
amazon.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!