fbpx

Kombinacije astroloških parov, ki se skupaj postarajo

Astrologi ugotavljajo, da ta astrološka znamenja skupaj delujejo najbolje prav v romantičnih odnosih! Pa poglejmo katera.

Če se vajina kombinacija znamenj ni znašla na seznamu, to še ne pomeni, da nista kompatibilna. Kot astrologi ugotavljajo, gre zgolj za to, da te tri kombinacije brez večjih težav vzpostavijo naravno kemijo, energijo in harmonijo. Sicer tako kot vse druge kombinacije horoskopa, so tudi te tri izpostavljene izzivom, s katerimi se soočajo vsi pari. Če vaju zanima, kaj pravijo zvezde o vajini kompatibilnosti, lahko varno opravita ta TEST.

Rak in škorpijon

Rak in škorpijon se osebnostno popolnoma ujemata – imata podobne življenjske cilje, kar je v razmeju izjemnega pomena, in na prvo mesto vedno postavita njuno romantično zvezo. Dobra sta v tem, da drug drugega vedno spravita v dobro voljo in se spodbujata pri individualnih ciljih.

Škorpijon in rak sta ena izmed bolj kompatibilnih znamenj.
Škorpijon in rak sta ena izmed bolj kompatibilnih znamenj.

Oven in strelec

Oven in strelec ne marata dolgčasa – ko sta skupaj, ju ta nikoli ne doleti. Rada imata svežino in novosti, kar pozitivno vpliva na ohranjanje iskrice. Najbolj domače se počutita na potovanjih in odkrivanju sveta – v dvoje še toliko bolj.

Devica in kozorog

Devica in kozorog sta introvertirana, zato izjemeno uživata v času, ki si ga lahko vzameta vsak zase. Dobro razumeta in spoštujeta potrebe po samoti, ki jih imata oba. Njun recept za dobro razmerje je odprtost, komunikacija in neomejevanje.

Razumeta, da potrebujeta čas zase kot tudi čas za intimo.
Razumeta, da potrebujeta čas zase kot tudi čas za intimo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.