fbpx

Koncert: Brit Floyd, najboljša tribute skupina Pink Floydov na svetu, se vrača v Slovenijo

Brit Floyd – najboljša tribute skupina Pink Floydov na svetu, se na odre vrača v letu 2018, in sicer s posebno retrospektivo ob 45. obletnici ikoničnega albuma The Dark Side of the Moon. 11. novembra se bodo ustavili tudi v ljubljanski Hali Tivoli, kjer nas bodo popeljali na izjemno dovršeno vizualno in zvočno popotovanje skozi pet desetletij Pink Floydov.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Hala Tivoli, Ljubljana
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 25,00 €

Pink Floyd so prodali več kot 45 milijonov izvodov albuma The Dark Side of the Moon, ki so ga mnogi ocenili za največji rock album vseh časov, saj predstavlja ambiciozno psihedelično mojstrovino, ki je na novo definirala rock in člane zasedbe uvrstila med nesmrtne.


Brit Floyd tako na vsakem koncertu izvajajo klasične skladbe z albumov The Dark Side of the Moon skupaj z dragulji s plošč Wish You Here Here, Animals, The Wall in The Division Bell in še veliko več. Resnično so postali fenomen, ki ga imajo za najboljši koncertni Pink Floyd tribute šov. Do potankosti so namreč poustvarili veličino in pompoznost zadnje turneje The Division Bell iz leta 1994, skupaj z milijonskim svetlobnim parkom, velikimi zasloni, razsvetljavo, laserji, napihljivimi modeli in teatralnostjo. Brit Floyd šov je zares najboljši približek za oboževalce, ki želijo podoživeti veličastnost Pink Floyd v živo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
britfloyd.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.